Kleurgevoel-Margo Ruiter

Margo Ruiter is Healing Life designer, Auteur van het boek ‘In je kracht door kleur’, Ontwikkelaar van het ‘In je kracht door kleur’-systeem en van Zuci Infusions Chakrathee.

Wat doet ze?
Ik geef dagtrainingen en meerdaagse trainingen die allemaal tot doel hebben in je eigen kracht te komen, allemaal met het kleursysteem als uitgangspunt en leidraad.
Ik stimuleer authenticiteit, onafhankelijkheid en het maken van de beste keus voor jouw situatie op dit moment.
In het najaar start ik een jaaropleiding bestaande uit vier weekenden en online begeleiding.

Over haar praktijk
In mijn praktijk ondersteun ik iedereen die de verantwoordelijkheid wil nemen voor zijn eigen leven. Mensen die nieuwsgierig zijn en de moed hebben andere perspectieven te ontdekken. De grootste creatie van je leven ben jezelf. Het design van je eigen leven kan je alleen maar verbeteren, door je open te stellen om de diepte in te gaan.

Over de Chakra theeen die ze ontwikkelde
In 2010 ontwikkelde ik Zuci-Infusions chakrathee. Deze zeven totaal verschillende mélanges werken op een diep energetische laag in je systeem. Ze ondersteunen je pad op een alledaagse manier. Afgelopen maart kwam er een nieuwe méĺange bij: de Terra thee, een mélange voor diepe gronding. Deze theeën kun je proeven op de Open Dag

Over haar boek: In je Kracht door Kleur
In 2016 schreef ik het boek “In je kracht door kleur” een nieuw kleursysteem voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Dit systeem is de vrucht van mijn jarenlange onderzoek naar hoe haar welbevinden vergroot kon worden op alle vlakken in mijn leven. Door te werken met kleur kon ik mijn intuïtie versterken en inzichten vergaren over de reden achter mijn ongewenste creaties. Hierdoor lukte het mij te helen van fysieke, emotionele en spirituele blokkades. Dit boek kun je ook inzien en bestellen op de Open Dag

Geplande activiteiten bij Centrum Pacha Mama
29 okt-1 nov a.s. cursus: Terra dimensie, een intensive voor diepe gronding en het maken van een krachtige zielsverbinding.
Zie  www.kleurgevoel.nl/verdiepingsmodule/

Diepe Gronding intensive

29 oktober 15.00 tot 1 november 13.00 u.
Je weet inmiddels wat je kan, waar je talent ligt en wie je bent. Je bent overtuigt van je potentieel, maar het lukt nog steeds niet om deze volledig in te zetten. In je relaties lukt het je bijvoorbeeld wel, maar in je werk of je gezondheid bijvoorbeeld helemaal niet. Misschien gaat het op alle vlakken nog steeds niet helemaal zoals je weet dat het zou kunnen gaan. Je vraagt je af wat je belemmert om je zielenopdracht te verwezenlijken.

Wat jij nodig hebt is diepe gronding!

Met de kleuren van de aarde bouw je aan een sterk fundament, waarbij je je zelfvertrouwen verstevigt, je onafhankelijker van anderen gaat functioneren en waardoor de je jezelf sterk balanceert. De kleuren van de aarde zijn verbonden met de oermoeder in jou, de innerlijke godin. Het zijn de onbekende vrouwelijke chakra kleuren die de balans creëren met de mannelijke bekende chakra kleuren. Het rode basischakra is slechts het ‘topje van de ijsberg’ als we het hebben over je gronding.

Tijdens deze intensive open je de stroom van het leven in jezelf. Je wordt ontvankelijk voor de essentiële levenskracht die jou drijft en voedt. De Intensive is tegelijk een geweldige verankering van wat je al geleerd hebt in je leven. Je bouwt verder aan je fundament. De manifestatie van je droom, je visie, je levensopdracht haal je binnen handbereik.

Je gaat op diep niveau verbinding maken met je ziel. Je gaat onderzoeken wat jouw drijvende kracht is en wat je tegenhoudt om deze kracht te volgen.

Ik hoop je te mogen ontmoeten die week! Let op want de levenssappen gaan stromen! Ben je er klaar voor? Lees meer…

kijk ook op www.kleurgevoel.nl/verdiepingsmodule

Door Margo Ruiter – Kleurgevoel
Jouw investering: € 655,00, dit is inclusief BTW, eten en materialen.
Exclusief overnachtingen en het boek ‘In je kracht door kleur’.

Kosten overnachting: zie HIER
Voor info en resevering overnachting kun je contact opnemen via E: info@centrumpachamama.nl

Open Dag Workshop:  Wat als de regenboog wortels had?

De kleuren van de regenboog zijn magisch en helend en voor velen bekend. Kleuren van materie zijn dat ook, al is het wellicht niet het eerste waar je aan denkt als je het over kleurenheling hebt. De korte workshop gaat over het pad wat ik heb bewandeld, het ‘In je kracht door kleur’-systeem wat ik vervolgens ontwikkeld heb en maken we verbinding met de aardekleuren in jezelf die je helpen met het ontwikkelen van diepe gronding en een krachtige zielsverbinding.

 

Margo Ruiter
www.kleurgevoel.nl
www.zuci-infusions.nl