Lieve mensen,

De hele dag aan nieuwsbrief Pacha Mama gewerkt, honderd keer opgeslagen, klaar om naar jullie te verzenden en toen...nagenoeg alles weg...grrrr...is mercurius al retrograde?
Lees hier wat er nog wel over is van de nieuwsbrief.
Want natuurlijk hebben we weer van alles te vertellen en in petto.
Zie onze agenda voor alle geplande activiteiten
En binnenkort hopen we jullie weer een uitgebreidere nieuwsbrief te kunnen toesturen.

November 2018
We zijn intussen van zomertijd naar wintertijd gereisd en zitten we in de Uilmaan.
De uil, die vele wijsheden representeert.
Symbool en krachtdier van sjamanen en tovenaars, de 'wisdomkeepers' uit vele culturen.

Een mooie verbeelding voor de diversiteit aan teachings en activiteiten die bij Centrum Pacha Mama wordt aangeboden. De wijsheid vanuit vele culturen en tradities.
Sjamanisme, Maori, Maya, Boeddhisme en andere Oosterse wijsheden, Soefi, Keltische en Druídische wijsheden, Natuurwijsheid en eigen wijsheden.
Heartways, Metta, Yoga, Tai Chi, Vipassana, Breathing, Healing.
Er worden van hieruit mooie bruggen geslagen naar ons westerse leven in het hier en nu
En daarbij ook: aandacht voor verlies, dans, luisterend en helend zingen, levenslust, enneagram, familieopstellingen, creativiteit, voeding en gezondheid, voor re-integratie en dagbesteding.

Nieuws
Het heeft de afgelopen maand heel wat voeten in aarde gehad, maar intussen is rondom het centrum de tuin helemaal opgeknapt. Er is gesnoeid en ruimte gemaakt voor een gracht en vijver. Het Centrum wordt nu omringd door water. Er is meer licht en openheid gecreëerd, zodat er vanaf ons 'eiland' nog meer zicht is op de Dokkumer Ee en de groene weilanden rondom. Pacha Mama, Friesland, waterland.
Wat een prachtige centrum met ruimte voor bewustwording en balans voor velen heeft Claasje Kos hier weten te creëren. Je bent er van harte welkom.

Zowel Gonda als Claasje zijn intussen teruggekeerd van hun reizen. Claasje van een culturele cruise langs vele landen en Gonda van haar tempelretraite en spirituele rondreis met meditatieleraar Sri Annatta in Boeddhistisch Thailand.
Zowel Claasje als Gonda vol verhalen en ervaringen.
Blij en dankbaar de tijd en ruimte te hebben gekregen voor deze inspirerende reizen, dankzij Alline, Hetty, Sarah, Grootmoeder Dory, Zoya en Tato die de hele organisatie zo goed draaiende hebben gehouden!

Activiteiten
Ook in november en december wordt er bij Centrum Pacha Mama een scala aan cursussen en activiteiten aangeboden die je kunnen helpen in jouw bewustwording en balans.
De avonden worden langer, de dagen kouder. Het is mooie een tijd om naar binnen te keren, te mediteren, te verteren en te integreren.
Uitgebreide informatie over al onze activiteiten kun je vinden in de agenda op onze website.
Lees meer...

Deze maand vanuit het buitenland bij Centrum Pacha Mama

- 9-11 november: Jeffrey Wium, Wisdomkeepers Project
lees meer
-29 November: Sri Annatta, Meditation, Health & Insight
lees meer...

Graag laten we jullie weten dat ook Universeel Soefisme Friesland met regelmaat verdiepingsdagen, meditatieavonden en een maandelijkse eredienst organiseert bij Centrum Pacha Mama. lees meer...

Wil jij ook gebruik van maken ons mooie centrum?
Ben jij trainer, coach of geef je spirituele workshops? En ben je op zoek naar een mooie locatie voor je activiteiten? Neem gerust contact op of kom eens langs tijdens onze inloopochtend, woensdag 7 november van 10.00 - 12.00 uur. Deze informatieochtend is iedere eerste woensdagochtend van de maand.

In deze nieuwsbrief vind je een selectie van alle prachtige, inspirerende en intensieve workshops die dit najaar worden georganiseerd in Centrum Pacha Mama. Kijk ook voor alle activiteiten in onze agenda. 

Warme groet,

Claasje Kos
Gonda Postma

Activiteiten
Ook in november en december wordt er bij Centrum Pacha Mama een scala aan cursussen en activiteiten aangeboden die je kunnen helpen in jouw bewustwording en balans.
De avonden worden langer, de dagen kouder. Het is mooie een tijd om naar binnen te keren, te mediteren, te verteren en te integreren.
Uitgebreide informatie over onze activiteiten kun je vinden in de agenda op onze website.
Lees meer...

Graag laten we jullie weten dat ook Universeel Soefisme Friesland met regelmaat verdiepingsdagen, meditatieavonden en een maandelijkse eredienst organiseert bij Centrum Pacha Mama. lees meer...

Deze maand vanuit het buitenland bij Centrum Pacha MamaJeffrey Wium, Wisdomkeepers Project

Van 9-11 november a.s. mogen we Jeffrey Wium weer begroeten bij Centrum Pacha Mama.
Deze keer is het ook mogelijk om een enkele dagworkshop te volgen.
Op vrijdagavond is er een
Jeffrey Humanchiq Wium, a celestial lineage holder in the Andean Holy Mountain Tradition and founder of Awakening Wisdom & Wellness will be at Centrum PachaMama to share his knowledge of Quantum Healing and Somatic Rebalancing. He will also discuss how perception and consciousness play a crucial role in regenerating and sustaining health and offer a guided meditation to help participants connect with their Eternal Essence.

Dit weekend kun je ook per dag deelnemen aan een workshop
De thema's
introductie Quantum Healing & Rebalancing (vrijdag 9 nov) 19-21.30
Movements of the Heart (zaterdag 10-17)
Masterclass Despacho Prayers & Offerings
Lees meer...


Sri Annatta

Vanwege haar ervaringen en inzichten tijdens haar retraite in Thailand heeft Gonda haar reisbegeleider en meditatieleraar Sri Annatta uitgenodigd om (tijdens zijn verblijf in Nederland) op 29 november a.s. naar Centrum Pacha Mama te komen om ook jullie de gelegenheid te geven kennismaking te maken met Meditation, Health and Insight, de Reis naar Metta en de brug die ze vonden via Quan Yin en de Paarse Vlam.

Sri weet ook het nodige van spiritualiteit, natuur en gezondheid.
Hij is boeddhist en al vele jaren meditatieleraar en begeleider van retraites in tempels en natuur. Hij heeft studies gevolgd in Nederland, Tibet, Nepal, India, Indonesië, Birma, Laos en Thailand. De cumulatie van dit alles is een combinatie van Yoga (ook Hatha en Kundalini), Kunye, Genezing, Vippassana Bhavana, Mantra zingen, Vippassana Khammathaan, Dhammakaya, Mindfulness, Zelfonderzoek, voeding en levenswijze alsmede gerichte oefeningen voor gerichte geestelijke en fysieke problemen. Ook ziektes, burn out, ADHD, Kanker, Aids, HIV, eetstoornissen, Parkinson, dementie, ALS, depressies teveel om op te noemen. Hierbij komen ook allerlei invloeden van onze moderne samenleving aan de orde alsmede hoe hiermee om te gaan. lees meer…

---