Adem-workshop

ADEMWORKSHOP JEROME KARSSENS

Jerome Karssens was te bij Giel Beelen in de serie Kukuru en komt 12/12 naar Friesland. Hij vertelt zijn levensverhaal en de ontdekking van zijn ademtechniek om helemaal bij de BRON te komen. Zonder veel moeite te moeten doen.

Wat kan je ervaren in deze workshop met deze ademtechniek? Deze methode is als een diepgaande meditatie waarbij de zetel van de ziel (de pijnappelklier) wordt gestimuleerd en een diepe connectie met BRON ontstaat. Veel mensen vinden deze adem-ervaring ‘onbeschrijflijk’ en en ‘een tijdloze, diepgaande ervaring’ voor diepe rust en heling. Soms omschreven als een hemelse ervaring of vergeleken met een ayahuasca ervaring. Andere positieve aspecten van deze ademtechniek zijn; versterking van je intuitie, je hormoonhuishouding wordt geactiveerd en herstel van zuur-base evenwicht.

Na de ademworkshop kan je nog het ijsbad nemen als extra ervaring ter bekrachtiging van de workshop. Het ijsbad is een boost aan je immuumsysteem en geeft het gevoel ‘to be alive’.  Maar je bent helemaal vrij om dit wel of niet te doen.

Gun jezelf deze ‘life-changing’ ervaring en reserveer nu jouw plek.

Datum/tijd Zondag 12 december, 10.00 – 15.00 uur. Na afloop thee en wat lekkers.  

Lokatie Pacha Mama, zaal Zwaluw. Minimum aantal deelnemers: 10

Honorering Kosten voor deze workshop: € 85,-.

Opgeven Rechtstreeks met een Whats-app, Telegram-app of SMS-je op 06 – 26 482 497 (Boudewijn).
Heb je nog vragen? Bel gerust 06-26 482 497 voor meer informatie.

Interview met Giel Beelen, Kukuru:

https://www.youtube.com/watch?v=lQvWEWCTNQc&t=5s

Impressie & reactie van deelnemers:

https://www.youtube.com/watch?v=co9cxgq22qg