Adem-workshop

Jerome Karssens was een van de gasten bij Giel Beelen in de serie Kukuru en komt naar Friesland op 31 juli. Hij vertelt zijn levensverhaal en de ontdekking van zijn ademtechniek om helemaal bij de BRON te komen. Ook wel het veld van pure liefde genoemd. En dat allemaal zonder veel moeite te moeten doen.
Veel mensen vinden deze adem-ervaring ‘onbeschrijflijk’ en ‘een tijdloze, diepgaande ervaring’, soms ook omschreven als in een hemels gebied met volledige ontspanning, rust en zorgeloosheid. Ook (oude) pijnen worden opgelost. Deze adem-ervaring wordt ook wel vergeleken met een ayahuasca ervaring. Andere positieve aspecten van deze ademtechniek zijn; versterking van je intuïtie, je hormoonhuishouding wordt geactiveerd en herstel van zuur-base evenwicht in je lichaam.
Na de ademworkshop kan je nog het ijsbad nemen als extra ervaring ter bekrachtiging van de workshop. Het ijsbad geeft een boost aan het immuunsysteem en geeft het gevoel dat je leeft.  Maar je bent helemaal vrij om dit wel of niet te doen.

Gun jezelf deze ‘life-changing’ ervaring en reserveer nu jouw plek.