Ademworkshop-Ali Spiekhout

Zonder adem kun je niet leven en de manier waarop je ademt bepaalt hoe je leeft.
Het eerste weet je natuurlijk maar in hoeverre ben jij je bewust dat de manier waarop je ademt ook effect heeft op hoe jij je voelt?

Het mooie is dat jouw adem er altijd is en je daarmee invloed kunt uitoefenen op je geestelijk en lichamelijk welzijn.

Het is natuurlijk wel belangrijk dat je weet hoe de ademhaling werkt en hoe jij ademt. Want wat is eigenlijk een juiste ademhaling. Wanneer adem je te snel en kun je beter rust inbouwen? En hoe kun je ervoor zorgen dat je ontspant en energieker wordt?

In deze workshop leer je de ademhaling kennen en hoe je die kunt beïnvloeden. Je leert wat je kunt doen om te  ontspannen, stress te reduceren en energie op te bouwen. We gaan veel oefeningen doen. Aan het einde van de workshop weet jij wat een gezonde ademhaling is, wanneer het goed is om sneller en langzamer te ademen en wat jij zelf kunt doen om je geestelijk en lichamelijk beter te voelen.

Wil jij invloed wilt hebben op je lichamelijk en geestelijk welzijn en je energieker en ontspannen voelen doe dan mee. Het is een vooral een kwestie van doen.

Energiek & Ontspannen Ademworkshop
(voor vrouwen en mannen)
16 november van 19.30 -21.45 in Centrum Pacha Mama, Mearsterpaed 8 te Lekkum
Kosten: € 35

Wanneer jij vooraf een gratis ademanalyse wilt meld je dan aan voor 1 november.

Ali Spiekhout
Gecertificeerd ademcoach

ali@authentiekvrouwzijn.nl
tel.06-28664596

Wat is een ademanalyse
Een ademanalyse geeft inzicht op jouw manier van ademen en hoe je in het leven staat. Iedereen heeft zo gedurende het leven een eigen unieke manier van ademen ontwikkelt. De ademanalyse duurt ongeveer een kwartier. In dat kwartier ga ik naar je ademhaling kijken en geef je informatie over hoe je ademt, wat dat over hoe jij in het leven staat zegt en wat je kunt doen om je ademhaling uit te breiden waardoor je vollediger gaat ademen. Dit heeft een positief effect op je gezondheid en vitaliteit en het omgaan en verwerken van je gedachten en emoties.

Hartelijke groet,

Ali Spiekhout (Gecertificeerd ademcoach)
Tel: 06-28664596
E: ali@authentiekvrouwzijn.nl
www.authentiekvrouwzijn.nl