Agenda

 • zo
  15
  jul
  2018
  di
  17
  jul
  2018

  Nordic Shamanism-Privésessies

  op afspraak

  Met regelmaat komt deze Noorse Shamanic Healer naar Nederland en Centrum Pacha Mama om persoonlijke helingsessies aan te bieden.
  De helingen van Christer hebben direct effect en brengen hele veranderingsprocessen te weeg. Hij pakt vaak zonder veel woorden de problemen al op en gaat direct de diepte in. Door zijn krachtige lichtvibratie en zijn begeleiding weet hij je naar oude pijnen en blokkades te leiden en helpt je deze los te laten. Zijn focus ligt voornamelijk op de emoties, maar hiermee ook oude karma, zowel van dit leven, vorige levens als familie karma. Hij maakt deze los door je erdoorheen te laten ademen of eventueel eenvoudige klanken te maken. Ook ziekten komen vaak voort uit emotionele disbalans en worden ook direct of indirect meegenomen in zijn helingen.

  Privésessies:
  In de sessies kunt u aangeven welke werkgebieden voor u belangrijk zijn. De energie zal door middel van Christer versterkt worden en oude pijnen en karma zullen gevoeld en afgestroomd worden. Na verloop van tijd mag u op de behandeltafel gaan liggen en daar wordt de heling voortgezet. Christer geeft mede tips en trucs om thuis mee verder te werken.  Lees meer

  Privésessies op afspraak.
  Locatie: Centrum Pacha Mama, Mearsterpaed 8, Lekkum (bij Leeuwarden)
  Kosten: 100,- (lengte: 1 uur)
  Aanmelding en informatie: Toni Bruinen (nederlands en engels)
  E: tbruinen@gmail.com, T: 06-55855568
  www.nordicshamanism.nl

  Taal privésessies: Engels (vertaler evt aanwezig)

Meld je HIER aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van alle activiteiten van Centrum Pacha Mama.