Retreat met Sjamaan Maestro Diogenes

Traditioneel Retreat – Vrijdag 7 tot zondag 9 juni

Info retreat:

Van 7 t/m 9 Juni gaan wij (Sven en Elco) een traditioneel Ayahuasca Retreat met een uniek karakter organiseren. Het retreat zal namelijk worden begeleid door een Sjamaan van de inheemse Shipibo gemeenschap uit het Peruaanse Amazonegebied die speciaal hiervoor naar Nederland komt. Deze Sjamaan is vertrouwd met de spirit world en zingt de magische Icaros. Dit zijn liederen die de helende vibratie van moeder Ayahuasca en van vele andere Meester planten doorgeven. Je zult ervaren dat de vibrerende energie van de Icaros zeer krachtig en helend is en doordringt op celniveau.

Video Maestro Diogenes:

Retreat:

Er zullen tijdens dit retreat twee ayahuasca ceremonies gehouden worden. Je krijgt de mogelijkheid de ceremonies individueel na te bespreken met de Maestro voor meer inzicht en verdieping in je proces. Daarnaast geeft Tjiske Postma (http://www.krudwiizer.nl) een workshop over de medicinale planten van Nederland. Op de laatste dag zal er een kleine Shipibo markt zijn waar je traditionele handgemaakte ‘Artesania’ kan kopen.

Ceremonie: 

Je krijgt voor de eerste ceremonie op basis van de schriftelijke intake een persoonlijk consult met de Sjamaan zodat hij zich kan inleven in jouw verhaal en zich kan afstemmen op jouw energie. Tijdens de ceremonie zal de Sjamaan dan ook voor jou persoonlijk Icaros zingen. De ceremonie begint in de avond en eindigt in de nacht. In de ochtend heb je de tijd om rustig wakker te worden met een licht vegetarisch ontbijt.

JUST LIKE THE MOON ILLUMINATES THE NIGHT, AYAHUASCA WILL ILLUMINATE YOUR DARKNESS AND REVEAL WHAT YOU ARE HIDING FROM YOURSELF.

De Ayahuasca die wij gebruiken, komt uit de Peruaanse Amazone en is op traditionele wijze bereid door de Shipibo Sjamaan die onze ceremonie zal begeleiden. Ayahuasca is een entheogeen middel dat je in een staat van verruimd bewustzijn brengt, zodat je jezelf kan verbinden met je ware essentie. Om dit in zuiverheid te kunnen ervaren, is er reiniging en heling nodig op fysiek, geestelijk en spiritueel niveau. Ayahuasca kan dan ook zeer lichamelijk zijn waarbij er soms sprake is van reiniging door middel van overgeven (overgave). Emotionele en lichamelijke blokkades kunnen op deze manier worden losgelaten en verwijderd. Ayahuasca geeft nooit meer dan je aankan, maar ook niet minder.

IF YOU ARE READY TO SHED YOUR OWN SKIN, AYAHUASCA IS READY TO GUIDE YOU THROUGH THE SPIRAL PATH OF TRANSFORMATION AND GIVE YOU ONE OF THE MOST WONDROUS EXPERIENCES OF YOUR LIFE.

Programma

In grote lijnen ziet het programma er als volgt uit.

Vrijdag 7 juni

–       15:00 Aankomst/plek in orde maken
–       16:30 Gezamenlijke opening/kennismaking
–       17:30 Intakes
–       19:30 Intro ceremonie
–       20:00 Ayahuasca Ceremonie

Zaterdag 8 juni

–       08:00 Vegetarisch ontbijt
–       10:00 Sharing
–       13:00 Lichte lunch (fruit)
–       15:00 Plantenworkshop Tjitske Postma
–       17:30 Individueel gesprek met de Maestro voor persoonlijke verdieping
–       20:00 Ayahuasca Ceremonie

Zondag 9 juni

–       08:00 Vegetarisch ontbijt
–       10:00 Sharing
–       13:00 Traditionele Shipibo markt
–       14:00 Vertrek

Practische informatie
Kosten: 500,-
Contact: ayahuasca2019@gmail.com

Sven van Schaik & Elco Jongkind