Dagbesteding bij Centrum Pacha Mama

Kennismakingsochtend dagbesteding bij Centrum Pacha Mama

IederZijnWerk en Pacha Mama organiseren op woensdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur een ochtend over de mogelijkheden van zingevende dagbesteding.  Mensen die graag onder begeleiding activiteiten willen doen op het gebied van tuin of facilitaire ondersteuning kunnen op die dag een kijkje komen nemen bij het centrum in Lekkum.

 

    
Centrum Pacha Mama is een groepsaccommodatie voor activiteiten, trainingen, workshops, ceremonies, meditaties, presentaties en lezingen op het gebied van bewustwording en persoonlijke ontwikkeling. Het is op een prachtige locatie in Lekkum in een oude boerderij in het weidse groen. Steeds meer mensen weten het centrum te vinden. Om alle gasten gastvrij te kunnen ontvangen moet er veel werk worden verzet.

IederZijnWerk Ambulant BV is een landelijke organisatie die zich richt op re-integratie, ambulante begeleiding en dagbesteding. Op 1 oktober start IederZijnWerk een dagbestedingsproject in samenwerking met Pacha Mama. Als deelnemer kun je, door te werken in de (moes)tuin of facilitaire ondersteuning, een steentje bijdragen aan het centrum en tegelijkertijd stappen zetten in je eigen ontwikkeling. Je kunt 2-3 dagdelen meewerken en wordt daarbij ondersteund door een werkbegeleider van IederZijnWerk. Je krijgt op deze locatie de kans om ervaring op te doen in huishoudelijke en ondersteunende taken en/of het bijhouden van de (moes)tuin. Zo ontmoet je nieuwe mensen, word je zelfverzekerder en ontdek je nieuwe mogelijkheden en talenten! Terwijl je werkt krijg je de mogelijkheid weer meer grip op je leven te krijgen en een plan te maken voor de toekomst. IederZijnWerk begeleidt de deelnemers op een professionele wijze bij de eigen leerdoelen.

Ben je geïnteresseerd?  En kom je in aanmerking voor een indicatie voor dagbesteding vanuit de gemeente, WLZ  of mogelijk UWV (of wil je dit samen met ons uitzoeken)?

Dan nodigen we je van harte uit  voor de informatiebijeenkomst op woensdag 3 oktober van 10-12u bij Centrum Pacha Mama, Mearsterpaed 8 in Lekkum.

Voor vragen en aanmelden voor deze bijeenkomst kun je terecht bij: Petra Schipper, IederZijnWerk; 06-22042893.

Download hier de flyer: Flyer Pacha Mama-IederZijnWerk