Dans je Eigen Beweging & Dans Expressie- Marjan Faber

Dans je Eigen Beweging
In onze hectische, dynamische tijd van alledag zullen de meesten van ons veel hoofd- en denkwerk verrichten. We rennen onszelf vaak voorbij en staan niet echt stil bij wie we werkelijk zijn en hoe we zouden willen leven. Vaak heeft dit lichamelijke klachten als gevolg, zoals hoofd- en nekpijn, schouderpijn, rugpijn en hartkloppingen of emotionele reacties zoals ongeduld en irritatie. Een roep van het lichaam om gehoord te worden!

Door je lichaam te ontspannen en te bewegen verleg je het accent van denken naar voelen, van controle naar loslaten, van hectiek naar rust. Zo kan je eigen natuurlijke beweging weer gaan stromen en lossen je eventuele klachten op. Je voelt je stukken beter!

In de danslessen nodig ik je uit om te genieten van de rust, de muziek, je gevoel, het contact en je eigen beweging. Je volgt je hart en danst je eigen dans. Je ontmoet andere dansers, ervaart je passie en beweegt weer met plezier. Je gaat met nieuwe energie naar huis.

Dans je graag? Dan ligt hier voor jouw een kans om je lichaam en geest weer in harmonie te brengen. Je bent van harte welkom met mij mee te bewegen. Zet de eerste stap en geef je op om je eigen beweging te dansen!

Dans Expressie
Ben jij een danser,  geniet je van beweging en wil je nieuwe bewegingsmogelijkheden gaan ontdekken, dan is dansexpressie iets voor jou!

Door je creativiteit vorm te geven in beweging, ontstaat jouw eigen danstaal. Een  taal van het lichaam waardoor je dichter bij jezelf komt, bij wie jij in wezen bent.

In de danslessen gaan we experimenteren met het bewegingsspel, waardoor jou creativiteit en spontaniteit toeneemt. En zul je zowel fysiek als innerlijk meer vrijheid gaan ervaren. Alleen en samen met anderen die je in je spel ontmoet.

Over Marjan Faber (1964)
Van jongs af aan heb ik gedanst en mijn liefde voor beweging is al vroeg ontstaan. Na de middelbare school ben ik in de ouderenzorg gaan werken. Dienstbaar zijn past bij mij. Al snel ontdekte ik dat het voor mij om het innerlijk gaat. Dat is wat me interesseert. Het werk in de zorg was een opstapplaats voor mijn groei en bewustzijnsontwikkeling. Ik volgde het m.b.o. inrichtingswerk en vond uit wie ik werkelijk ben: een danser! Aan de Fontys- academie in Tilburg werd ik opgeleid tot docent dansexpressie. Tijdens de opleiding bij Danstaal in Zwolle bracht Marleen van den Hout mij verder naar mijn eigen beweging.

Dit wil ik nu aan jou overdragen.
Ik volg mijn danspassie voluit en breng ook jou met plezier in beweging!

Voor informatie of opgave kun je contact opnemen met Marja Faber via
Tel. 0515-579253
marjanfaber@hetnet.nl-
www.DansTaal.nl