De godin en de maancyclus – Dory de Wilde

een plek waar vrouwen aan kunnen schuiven.

Als aanvulling op de Vrouwencirkel met nieuwe maan, start ik een vrouwengroep waarin we een verdere verdieping ingaan over de invloed van het betreffende sterrenbeeld op ons dagelijks leven. Naast de 4 bekende maanstanden zijn er nog 4 fasen die er tussenin zitten en heel subtiele aandachtsvelden aan ons kenbaar maken.

In deze bijeenkomsten, die in die periode van de wassende maan gehouden worden, gaan we contact maken met de godin in onszelf. Hoe verhoudt ze zich met deze invloeden, wat wil ze ons zeggen, hoe kunnen we haar een wezenlijk onderdeel van ons leven laten worden.

Eens per drie jaar komt van 10 – 21 december de Boommaan in beeld,  de 13e maand. En dit jaar is het zo ver.
Op maandag 14 december gaan we deze maan vieren.
Boommaan staat voor:  dood en wedergeboorte; voor adempauze en rust.
De levensboom Yggdrasil wordt aan de boommaan gekoppeld.
De boom heeft zijn takken ver in de hemel, heeft zijn middelpunt op de aarde en zijn wortels diep tot in de onderwereld. Alle andere groenblijvende bomen hebben een connectie met de Boommaan.

Vanuit Liefde, Acceptatie en Respect gaan er mooie energieën stromen om samen te delen.

 


Deze bijeenkomsten worden op ochtenden gehouden. Van 10.00 – 12.00 uur,

Data: maandag 28 september; maandag 26 oktober; maandag 23 november.
Plaats: Pacha Mama.
Kosten: € 8.00.
Opgeven bij dorydewilde@hetnet.nl


Over Dory de Wilde

In de loop van mijn leven heb ik verschillende inwijdingen en initiaties ontvangen. Zo ben ik ook ingewijd als Magnified Healing Master Teacher. Hierdoor ben ik in verbinding gekomen met moeder God Sophia. Door haar is er een diepe verbinding ontstaan met de Maan, het kosmisch veld van Grootmoeders en met onze oer-voormoeder Zwarte Madonna. Mij is gevraagd om de universele ultieme feminiene energie op Moeder Aarde te laten stromen. Door middel van de Vrouwencirkel, individuele gesprekken, healingen en afstand healingen ondersteun ik vrouwen om in hun eigen kracht te komen. Te ervaren gedragen te worden door de fijne vrouwelijke energie die overal om ons heen is. Wanneer vrouwen in balans zijn stralen zij dat uit in hun omgeving waardoor de rimpels in de vijver steeds groter worden. Met als doel een wereld in balans waarin vrouw en man gelijkwaardig samenleven om die balans in stand te houden.