Divine Consciousness sessies – Divyael

Divyael is eind oktober weer voor 1 weekje in Nederland. En komt hij ook weer naar Pacha Mama om een Divine Consciouness sessie te geven.

Op zondagmiddag 27 oktober kun je weer deelnemen en het gaat zeker weer een bijzondere bijeenkomst worden. Je bent van harte uitgenodigd om de Divine Consciousness sessie te komen ervaren.


Over Divyael
Divyael, spiritueel leraar en genezer werkend met energieën die voorbij deze dimensie gaan, het godsbewustzijn, biedt je de kans om deze energie-activering te ervaren, die jou kan helpen om;
• jouw persoonlijke vibratie te verhogen.
• te breken, met de banden die je vasthouden in je verleden.
• intens en volledig te leven in je hoogste potentieel en volledig te gaan staan in jouw Gods-bewustzijn

 

Groepssessies
Dit gebeurt in groepssessies waarbij iedereen persoonlijk zal worden geactiveerd en verbonden wordt met deze krachtige energie. Daarna krijgt iedereen tijd om deze energie te ondergaan. Doordat de activeringen in een groepsruimte gebeuren, ontstaat een geweldige energie.

Na een energie activering, wordt er vaak een diepgaande spirituele verandering doorgemaakt die resulteert in healing en persoonlijke transformatie. Deelnemers vertellen over een beweging en daardoor verheldering en uitbreiding in hun bewustzijn, het schoonmaken en loslaten van emotionele blokkades.

Iedere ervaring is uniek. Veel mensen vertellen dat ze na de activering zich heel liefdevol en vredig voelen, anderen voelen sterke emoties of raken helemaal het gevoel van tijd kwijt en vaak worden beelden van kleuren of patronen van Licht gezien. Wat belangrijk is, is dat al deze vormen van energie en emoties goed zijn en er ook mogen zijn in de veilige ruimte die we hiervoor met elkaar creëren.

In de 21 dagen daarna zal de energie verder worden geïntegreerd en is je trilling verhoogd waardoor je grote stappen kunt maken in je bewustwording en groei naar het Zijn wie Je Werkelijk Bent.

Het is dan ook een waardevolle gelegenheid om bewust te worden van je bewustzijns ontwikkelingen, je trauma’s, blokkades en emoties en om de niet dienende energieën los te laten. Ook zal Divyael wijsheid delen die hij dit jaar heeft opgedaan in o.a. India en Glastonbury. De sessie duurt met uitleg en nabespreking ongeveer 2½ uur.


Praktische informatie en opgave
Wat: Divine Consciouness met Divyael
Waar: Spiritueel Centrum Pacha Mama
9081 AK Lekkum
Wanneer: zondag 27 oktober van 14.00 – 17.00 (inloop vanaf 13.45)
Investering: €50,- (graag contant bij entree betalen)
Graag van te voren aanmelden via email adrianabootsma17@gmail.com

Neem een dekentje, kussentje, prettig zittende kleding en een flesje water mee.


Overige sessies in Nederland:
Woensdag 30 oktober Zijn-plek te Katlijk
Vrijdag 1 november bij Noorderlucht in Rijperkerk
Zaterdag 2 november in Alkmaar
Zondag 3 november in Amsterdam bij Nanette