Energie door levens heen – Annie Scholte

Lezing Annie Scholte i.s.m. Roel Mulder en Jelle Veeman van gene zijde

In mijn lezing ga ik jullie o.a.  meenemen in het bijzondere fenomeen wat ik iedere dag mag ervaren. Het contact via geleid schrijven en helder horen. Ik schrijf  al ruim acht  jaar met mijn overleden liefde Roel Mulder. Onze liefde voor elkaar was in het aardse al enorm, maar Roel leed aan kanker en kon voor zichzelf niet meer de keus maken om met mij verder te gaan. An, zei hij, ik moet eerst beter worden. Dat was ons niet gegeven. In zijn laatste fase spraken we over het leven na de dood en hij zei dan als ik vroeg of hij me dan een teken kon geven: An, dan kom ik bij je. Ik kon me toen bij lange na niet realiseren wat de impact daarvan zou worden. Nu schrijven wij niet alleen iedere dag maar kan ik Roel ook horen. Het boek Onzichtbare Liefde is schreef ik na ons herenigd contact. Het laatste deel is geschreven door Roel via geleid schrijven. Zijn verhalen van de overkant.

Omdat dit  behoorlijke veel impact heeft gehad, heb ik oud paragnost Jelle Veeman, een fenomeen in Friesland,  opgeroepen om ons hierin te ondersteunen. Veeman heeft hierin toegestemd maar mij tevens gevraagd nog Karmische zaken voor hem uit te werken. Ik heb samen met Roel mijn en onze vorige en zelfs delen van mijn volgend leven mogen zien. Dit door de vele astrale reizen die ik mag maken van kinds af aan.  Zo wist ik waarom onze chemie zo sterk was. Ik heb deze astrale reizen beschreven in mijn boek Onzichtbare  Levens en ben daarna gaan reizen en vond alle zaken terug die ik al zag en beschreef. Graag deel ik met jullie de onzichtbare zaken als: Telepathie, teleportatie, fantoom pijn, orgaantransplantatie en andere bijzondere zaken. Ook zal ik ingaan op de mogelijke gevaren van het zoeken naar contacten met overledene en geesten in de geestenwereld. In mijn praktijk werken wij Roel en ik en Jelle Veeman,  voornamelijk met regressie therapie. Veelal  trauma’s  uit vorige levens. De sturing van gene zijde is voor mij normaal. Synchroniciteit is nog steeds een prachtig fenomeen dat ik ook zal benoemen deze avond. Iedereen kan en mag dit zelf ontwikkelen.

Een groet van Roel en mij en Jelle Veeman en we zien  jullie graag.

Annie Scholte

Datum: 29 januari 2019
Tijd: 19.30-21.30
Kosten: € 10,00
Voor info: annie.scholte@gmail.com