Gezond afvallen & Gezond eten – Eet Weet Leef

  • Ben jij al jaren aan het stoeien met je gewicht?
  • Is er inmiddels geen dieet meer wat jij nog niet geprobeerd hebt?
  • Ben je dieet moe?
  • Maar wil je nu wel voor eens en altijd in gewicht verliezen?

Het is begrijpelijk dat je geen vertrouwen meer hebt in jezelf en in je lichaam als je al van alles geprobeerd hebt. Zeker als je de kilo’s toe ziet nemen in plaats van af ziet nemen. Het is logisch dat je dan verleidingen niet kunt weerstaan, steeds dezelfde fouten maakt en in herhaling valt. Je weet waarschijnlijk heel goed wat je niet mag eten maar wat mag je dan wel eten?

NOU HEEL VEEL!

Heel veel?

Ja heel veel! Met gewoon een gezonde eetstijl mag je echt heel erg veel eten. In de 6 weekse cursus Gezond afvallen, gezond eten ga ik jou leren hoe je weer echt kunt gaan leven! Hoe je aan de slag kunt met je gewichtsverlies en je gewichtsbeheersing. Waar een dieet vaak een moment oplossing is, is een change in jouw voedingsstijl een permanente oplossing! Een prachtig cadeau waar je levenslang plezier van hebt!

WIL JIJ OOK STRALEND DE ZOMER IN?

Geef je dan op voor deze gezondheidscursus en we gaan samen werken aan een nieuwe stralende jij!
In 6 weken ga jij van onbewust naar bewust als we het hebben over voeding die goed is voor jouw lijf! Tijdens de cursus ochtenden die 2,5 uur duren behandelen we elke week een ander thema. Naast de begeleiding op deze ochtenden is er ook een speciale besloten groep (Facebook of WhatsApp) waar je ondersteund wordt door mij en we elkaar kunnen inspireren en helpen. Je kunt daar met al je vragen terecht.

VERGOEDING ZORGVERZEKERING

Voorkomen is beter dan genezen. Dat beseffen ook zorgverzekeraars! Vandaar dat zij preventieve zorg, zoals bijvoorbeeld deze gezondheidscursus vergoeden vanuit de aanvullende zorgverzekering. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van je eigen verzekeringsmaatschappij en je polis dus neem even contact met hen op om te kijken of ook jij in aanmerking kunt komen voor een vergoeding.

Ik ben klaar om met jou aan de slag te gaan!

Ben jij klaar om stralend de zomer in te gaan?!

Leer in deze cursus alles over afvallen door gewoon gezond te eten. Leer hoe jouw lichaam werkt, waarom je de hele dag door honger hebt, waarom je maar niet kunt stoppen met eten. Hoe je snel en gemakkelijk een gezonde maaltijd op tafel zet. En nog veel meer!

Locatie: Centrum Pacha Mama in Lekkum.
Kosten: € 225 p.p
(of € 200 p.p bij aanmelding met 2 personen)

Geja Louwsma
Orthomoleculair Voedingscoach

Eet Weet Leef (verander(t) je leefstijl)
Telefoon: 06 18 28 22 41
info@eetweetleef.nl
www.eetweetleef.nl

Facebook: Eet Weet Leef