Groeiweekend – Cindy Pittens

Persoonlijke ontwikkeling en improvisatie

Geloof jij in jezelf continu blij voelen en gelukkig? Ik denk dat het een illusie is van deze tijd. Niet alles is maakbaar. Maar mildheid en de lach zijn ondergewaardeerd op dit moment. In deze wereld van presteren en bewijzen. Van meer informatie en minder tijd om te verwerken. 

Zelfs nu kan je met een positief zelfbeeld jezelf blijven én ontwikkelen. 

“Ik wil wel de beste versie van mezelf zijn, 
maar wil niet altijd op mijn tenen lopen?”
 

Om op prettige wijze, groei door te maken, heb je een vaardigheden nodig. Vaardigheden die je ondersteunen in het proces van veranderen en ontwikkelen. Realistisch reflecteren op jezelf, stappen durven zetten, onzekerheid verdragen, het geloof dat je je überhaubt kunt ontwikkelen. Hoe ga je om met prestatie- en bewijsdrang? 

“Ik wil wel stappen zetten, maar durf eigenlijk
niet goed fouten te maken en te experimenteren?”

 
In mijn trainingen bied ik kennis aan over hoe ontwikkeling en leren eigenlijk in elkaar zit, laat ik je ervaren wat je huidige strategieën en vaardigheden zijn en oefen je nieuwe vaardigheden is er ruimte en tijd om het te laten bezinken en verwerken, maar belangrijker nog om in het hier en nu te blijven terwijl je leert. En dat alles in een bedje van luchtigheid en humor. Samen lachen – spanning voelen en een beetje dapperder worden met zijn allen!

 “Ik wil eigenlijk groeien in mijn baan, of misschien zelfs voor mezelf beginnen.
Angstaanjagend om er alleen al aan te denken! Laat staan om het te doen!”

Niet alleen in je persoonlijke leven, maar ook in je werk heb je soms de behoefte of voel je de noodzaak om stappen te zetten. Jezelf te ontwikkelen.  Binnen je huidige baan of wellicht in stappen naar ander werk of naar zelfstandig ondernemen. Er staat druk op vanuit je werkgever, want die verwacht dat je in beweging blijft. Of jij zelf merkt dat je stappen moet zetten om het vol te (willen) houden. Maar hoe pak je dat aan? Wat als het niet lukt en waar moet je beginnen? 


Groeiweekend

In het GROEIWEEKEND komt alles samen. 

Een weekend waarin je jezelf laat onderdompelen in een nieuwe kijk op je eigen persoonlijke ontwikkeling. Speels, onderzoekend en vrolijk kijken naar jezelf, waar je staat en waar je naartoe wilt. En niet onbelangrijk – hoe kom je daar, zonder vast te lopen in faalangst of zorgen. Drie dagen van bezinnen en lachen, oordelen herkennen en mildheid, inzicht en ontspanning. 

En dat in een prachtige omgeving. Het weekend vindt altijd plaats op een prachtige stille, inspirerende plek, zodat er ruimte is voor bezinning en ademruimte, naast alle plezier en hands-on ervaren. 


Prijs

(Overnachtingen op een eenpersoonskamer, linnengoed, alle maaltijden en koffie/thee inbegrepen)

€ 475,- incl BTW (particulier)
€ 475,- excl BTW (ZZP)
€ 675,- excl BTW (werkgevers)


Datum

Vanwege de ontwikkelingen rondom Corona is dit fantastische weekend helaas niet doorgegaan.. Wat wel betekent dat er voor jou weer een kans is om dit ook bij te wonen! Een nieuwe datum volgt zo snel mogelijk. 


Contact

Ben je geïnteresseerd? Heb je vragen? Wil je je aanmelden? 
Je kunt alles kwijt via de mail of bellen: +31 6 41842464.


Over Cindy

Cindy Pittens, 38 jaar en altijd op zoek geweest naar waar mens zijn en theater elkaar raken. En dat heeft ze gevonden in theaterimprovisatie. Op de SPH (sociaal pedagogisch hulpverlening) maakte ze al kennis met de Homo Ludens – de spelende mens. En later ontwikkelde zij zich als theatermaker, o.a. op de Kleinkusntakademie in Den Bosch en haalde zij haar opleiding tot Innovatief Coach en Trainer op de Academie voor Innovatief trainen.  Improvisatie brengt zulke prachtige technieken en wijsheden met zich mee en laat je ervaren hoe je jezelf kunt ontwikkelen met lichtheid en plezier. Vol passie en bevlogenheid en altijd met een grote dosis humor kijkt ze graag met je mee, maakt ze je bewust van je kijk op jouw ontwikkelpotentie en laat je ervaren hoe jij zelfbewust en met een grote glimlach je eigen paadje kunt bewandelen. Cindy heeft oog voor de balans tussen veiligheid en humor en luchtigheid, volledige aandacht en eigen verantwoordelijkheid voor het proces.