Groepstraject: Honden als spiegel van je ziel – Daniëlle Spenner

Honden zijn de spiegels van onze ziel, ze reageren vanuit hun natuurlijk instinct op je intenties, je lichaamstaal en zonder te oordelen spiegelen ze wat er aan energie is. Wat jij zal zien in de “spiegel” die je voorgehouden wordt ben je zelf, gewoon zoals je bent… op een hele veilige, respectvolle manier maar soms ook heel confronterend.

Doordat honden heel wat te vertellen hebben werk ik altijd met ze samen in mijn coach sessies. Door hun gedrag laten ze je zien hoe je energie is, hoe je emoties zijn en welk gedrag je daaraan koppelt. Door de feedback die je van de honden krijgt en door te leren “voelen” wordt je bewust van wat er speelt, je wordt bewuster van jezelf, je kwaliteiten maar ook je valkuilen en blokkades komen naar boven. Al deze nieuwe inzichten gaan je helpen bewuster te zijn van jezelf, helpen je trauma’s los te laten, oude gewoontes te veranderen, meer balans te ervaren en in je kracht komen te staan.

Leven vanuit je kern, je gevoel en je eigen kracht! Dat is wat je mag gaan ervaren. Aandacht voor jezelf en wie je nu eigenlijk echt bent. In contact met de coach en de co-coaches zal je werken aan je persoonlijke groei en de bewustwording van jezelf. Dit helpt je om te leven vanuit je kern en je eigen kracht. Kijkend naar jezelf op een nieuwe manier… bewuster. Veranderingen zal je gaan voelen en gaan toepassen.

Het mooie is dat de honden deze innerlijke verandering meteen zullen waarnemen en weerspiegelen omdat zij in het hier en nu leven.

Wat gaan we doen: 

In een kleine groepen ga 10 weken je intensief aan de slag. Tijdens de cursus ochtenden zal er hard gewerkt worden door zowel jezelf als door je hond. Elke keer komt er een ander thema aan bod met daarbij horende oefeningen en/of opdrachten. Je leert op een andere manier te kijken naar je hond. In het hier en nu resoneert jouw hond op jouw energie, op jouw gedrag en op wat er binnen bij jou speelt. Door dit inzichtelijk te krijgen en je hiervan bewust te worden ontstaat er ruimte voor ontwikkeling.

In een veilige en op een hele respectvolle manier leer jij jezelf zien door de ogen van je hond!

Het traject bestaat uit:

  • 5 cursusochtenden van 09.30 – 12.00 uur
  • Trainer Danielle Spenner
  • een werkboek
  • huiswerkopdrachten
  • een besloten FB groep voor extra ondersteuning
  • max 4 deelnemers
  • Jouw investering € 379,- (incl btw)

Meer informatie en aanmelding:

Door: Daniëlle Spenner- Kernkracht-Academie
Locatie: Centrum Pacha Mama in Lekkum (FR)
Kosten: € 70,- (incl btw).
Dit is inclusief koffie, thee, water en wat lekkers.

Op dit moment zijn er nog geen data bekend.

Telefoon:  06 117 30 857
Mail: info@daniellespenner.nl