Heal in one day – Belinda Keyzers

Mensen worstelen vaak met hun energiebalans. Het blijkt moeilijk om jouw pad te blijven volgen en de juiste energie op te nemen en vast te houden, zonder een onbewuste muur om je heen te bouwen. Tijdens de masterclass leer je lichaam en je jouw eigen en andermans energieveld te scannen. Je gaat op zoek naar een bij jou en bij de ander passende energiebalans en je leert om blokkades te ontdekken in jouw lichaam en energieveld. Dit is een proces van loslaten, toelaten, voorbij gaan aan je overlevings- en beschermingsmechanismen. Een proces van contact maken met wat voor jou belangrijk is.

Je krijgt tools aangereikt om dagelijks onderhoud te plegen aan jouw gezondheid op zowel fysiek vlak als op energetisch vlak. Uiteraard onderbouwd met theorie. Een goede start om jouw uitstraling, jouw lichaam en energieveld om je heen te leren kennen, verandering in aan te brengen en zelf sturing te leren geven aan de inkomende en uitgaande energie.

Dit alles doen we door actief aan de slag te gaan met Healing en Bewust Anders Waarnemen oefeningen.Oefeningen waarbij je intuïtieve, reading en healing talenten ontdekt en gebruikt. Je gaat er (nog) bewuster mee aan het werk en leert hier (meer) op te vertrouwen.

Dit allemaal in een vrolijke, praktische en ontspannen sfeer.
Deze masterclass is vooral ervaren en doen.

Zet je denken uit, en je voelen aan!

Het programma

Tijdens de masterclass komen de volgende onderdelen aan de orde:
– het waarnemen van het eigen energieveld
– het maken van een bodyscan bij jezelf en de ander
– het in eigendom nemen van jou energie
– het opsporen van blokkades
– het openen van de stroom naar universele energie
– je leert anders waarnemen namelijk: energetische communicatie  technieken 

Begeleiding van deze masterclass:

Doordat er op maat les gegeven wordt en er veel persoonlijke aandacht is voor jouw proces is de impact van deze masterclass zeer groot.

Doelgroep

Deze masterclass is bedoeld voor mensen die regelmatig last hebben van een laag energiepeil, fysieke klachten hebben, snel uitgeput zijn en moeite hebben om hun eigen leven vorm te geven. Ook is hij zeer geschikt voor mensen die beter om willen leren gaan met hun sensitiviteit of op een kruispunt staan.

Deze masterclass is ook zeer geschikt voor mensen die goed in hun vel zitten, je begint dan met een andere insteek namelijk je lijf, energie leren gebruiken, je kunt de dag ook zien als je jaarlijkse apk van je lichaam en energie

In een dag nemen Belinda en Petra je mee in de magische wereld van healing en het bewust anders waarnemen en leren ze je ook om je intuïtieve talenten te ontdekken of te verdiepen. Je wordt je bewust van je eigen energie niveau en hoe je hier invloed op uit kunt oefenen. Je zult versteld staan in wat je allemaal kunt.

Wanneer, waar en kosten.
  • Zaterdag 7 september  van 10.00 uur-16.00 uur
  • Lunch zelf regelen
  • Kosten masterclass € 95,-
  • Aanmelding voor de training via info@artoflifeacademy.nl

Mocht je ook de training “the Magic within”  gaan volgen die op 8 september  plaats vind dan betaal je geen € 190,- maar €165,-. 

Er is een mogelijkheid om in pachamama te overnachten.  Hierover kun je contact opnemen met info@centrumpachamama.nl

Over de trainers:

Mijn naam is Belinda Keyzers.Ik ben geboren en getogen in Horst in Limburg. Gestudeerd in Amsterdam en heb een praktijk in Baarn.

Ik heb de gave om dingen te zien en te voelen die niet iedereen ziet. Wat ik zie en voel kan ik aan anderen doorgeven. Heb daarmee  het voorrecht om mensen te ondersteunen en te helpen die lichamelijk,  emotionele en mentale problemen hebben. Maar ook te helpen bij het inzicht krijgen in een carrière, of het maken van keuzes.  Bedrijven te helpen die voor keuzes staan, of die eens op een andere manier naar hun bedrijf en werknemers willen kijken.

Als klein kind merkte ik al dat ik anders was. Ik zag dingen die anderen niet zagen, voelde dingen aan. Het op die manier voelen en zien was en is voor mij vanzelfsprekend. Door de jaren heen heb ik geleerd dat dat niet voor iedereen zo is.

Na mijn middelbare school heb ik 2 HBO opleidingen afgerond op sociaal pedagogisch en medisch gebied. Heb daar ook in gewerkt. Kwam er in de loop van tijd achter dat het benutten van mijn natuurlijke talenten me veel meer voldoening en energie gaf, en bovenal, dat ik er heel veel mensen mee kan helpen.

Naar aanleiding daar van ben ik mijn eigen praktijk gestart. Geef daar consulten, workshops en trainingen. Zowel in Nederland als in het buitenland.  Ik ben er namelijk van overtuigd, en zie dat bevestigd in elke workshop en training, dat iedereen het talent heeft om op een andere manier waar te nemen. Te voelen, te duiden en daar op te vertrouwen.

Met name het leren vertrouwen op je waarnemingen is heel belangrijk. We hebben allemaal de ervaring dat je ergens een gevoel bij hebt, waar je de vinger niet op kan leggen, en later blijkt dat je ‘gevoel’  klopt.

In mijn praktijk komen mensen die zelf of met hun bedrijf op een keuzemoment staan. Of die een bepaalde situatie willen laten beoordelen. Ik doe dat met veel plezier. Het is mijn passie om mensen te leren hoe ze  anders kunnen waarnemen en daarop kunnen vertrouwen. Daar is nog heel veel te winnen.

Petra de vries

Petra heeft de opleiding trance healing en reading bij Belinda gevolgd en werkt nu samen met Belinda. Samen geven zij de (inter)-nationale trainingen en workshops, onder andere op Bonaire, in Cambrils Spanje en op Menorca. En uiteraard in Nederland, onder andere bij Djoj in Rotterdam. Petra heeft een praktijk in Vinkeveen waar zij o.a. consulten en massagetherapie behandelingen geeft.