Healing Circle voor Vrouwen – Hanny Bronger

“Verbind jezelf met de essentie van je ziel en zet de stappen richting datgene waar jij blij van wordt vanuit liefde en licht.”

 

Healing Circle voor Vrouwen – Iedere eerste donderdag van de maand

Voel je welkom bij deze maandelijkse Healing Circle voor Vrouwen. Tijdens deze Healing Circle nodig ik je uit om terug te komen bij Jezelf. Dit doen we door los te laten wat niet langer dient en te kiezen voor datgene wat met jou als persoon resoneert. Op deze manier kom je steeds meer in je eigen kracht te staan.

We maken tijdens deze Healing Circle gebruik van de energie van de negen engelen van het helende energieveld van de Integrated Energy Therapyo. Deze Healing Circle biedt een veilige omgeving voor vrouwen die het beste in elkaar naar boven willen halen. Ook vrouwelijke IETpractitioners zijn van harte welkom om op deze manier met deze liefdevolle energie in verbinding te blijven en te delen.

Wanneer:                 Donderdag 6 juni, 4 juli, 5 september, 3 oktober, 7 november
Tijd:                            18.30 – 21.00 uur
Kosten:                       € 35,- p.p. per keer
Aantal personen:    maximaal 8 personen
Optioneel:                  meenemen yoga mat + handdoek voor afrondende meditatie
Door:                          Hanny Bronger Master Instructor Integrated Energy Therapyo
Info/aanmelden:       info@innerjoy.nu

Website:                    www.innerjoy.nu

 


Woon je wat verder weg of wil je graag nagenieten van deze fijne energie? Kies dan voor een overnachting bij Centrum Pacha Mama en maak er een heerlijk verwenmoment voor jezelf van en neem gezellig een vriendin mee. Klik hier voor meer informatie.