Het Heru Healing Dance – Reino van der Velde

HET HERU HEALING DANCE [women only]

Laat mij je meenemen op een reis van 11 bewegingen. Een meditatieve dans, een ‘sacred healing dance’ die zacht heupwiegend, vertraagd en als door water bewegend, je vreugde, vrouwelijkheid en levensenergie aanwakkert. Elke beweging is een uitbeelding van één van de 11 principes van de Paut Neteru, de boom des levens. De Het Heru Healing Dance draagt zo bij aan het versterken van de goddelijke eigenschappen in onszelf.

Iedereen kan meedoen. De dans werkt zuiverend en ontspannend voor het baarmoedergebied en voedt je sensualiteit en levenskracht.
Het Heru [Hathor] nodigt je uit om te dansen vanuit je hart en innerlijke rust en vreugde uit te nodigen in je lijf en leven.

Waar & wanneer:
Datum: maandag 17 september t/m 26 november
Plaats: Centrum Pacha Mama Maersterpaed 8, 9081 AK Lekkum
Tijd: 20.30 – 21.45 uur
Bijdrage: €134,-

Aanmelden & meer informatie
De cursus Het Heru Healing Dance bestaat uit 11 wekelijkse dansrites. De dansrite is opgebouwd uit een zalving, adem en klankmeditatie voor 1 van de 8 poorten van het vrouwelijke principe en de Het Heru Healing Dance.

** De eerste dansrite op 17/9 kan als proefles worden gebruikt.

Voor meer informatie en aanmelden
www.nunqui.com .
E: reino@nunqui.com
M 06-22 939 642.

Deel het met je vriendinnen, hoe meer zielen hoe meer vreugd. We dansen op blote voeten en dragen kleding waarin we ons vrij kunnen bewegen. Vind je het leuk om een rok aan te trekken of een sari om je heupen te binden? Leuk! Is dat niet jouw ding? Prima! Wees jezelf. Vrouwelijkheid is niet te vangen in een verschijningsvorm.

Reino van der Velde
Reino van der Velde [’69] is eigenaar van Nunqui soulcoaching. Ze put o.a. uit een rijke ervaring met coaching, healing, dans- en lichaamswerk. Ze is geworteld in het sjamanisme. Na 30 jaar is Reino weer in Friesland neergestreken waar zij in Ureterp is opgegroeid.
Ze woont en werkt in Wijnjewoude.