Improviseren en groeien – Cindy Pittens

Introductie in improviseren en groeien – opmaat naar een Groeiweekend.

Zaterdagmiddag 16 november van 13.00 – 16.00 uur.

Na stap 1 komt stap 1 – een wijsheid uit de improvisatie. Bij iedere pas die je zet, weet je wat de nieuwe realiteit is en kun je een inschatting maken wat de volgende stap moet zijn. Als de stappen te groot zijn, om in een keer te nemen? Dan verklein je dus de passen.
Zodoende, maakt het Groeiweekend in november plaats voor een groei-workshop. Een kleinere stap. Een kennismaking met hoe vaardigheden en wijsheid uit de improvisatie en groeimindset bij elkaar kunnen komen en je kunnen ondersteunen in jouw zelfontplooiing. Een workshop waarin lachen, bezinnen en ontdekken centraal staat.
Bang dat je niet geschikt bent voor improviseren? Heb je het mooi mis.. iedereen improviseert de hele dag. Deze workshop staat niet in het teken van theater, maar in het teken van jouw manier van denken, doen en voelen in het hier en nu. Reken op het kleinste stapje buiten je comfortzone en ontdek wat daar te vinden is.   
 


Prijs 
€ 15,00 

Datum en tijd: 
Zaterdagmiddag 16 november van 13.00 – 16.00 uur.

Contact
Ben je geïnteresseerd? Heb je vragen? Wil je je aanmelden? 
Je kunt alles kwijt via de mail of bellen: +31 6 41842464.


Over Cindy

Cindy Pittens, 38 jaar en altijd op zoek geweest naar waar mens zijn en theater elkaar raken. En dat heeft ze gevonden in theaterimprovisatie. Op de SPH (sociaal pedagogisch hulpverlening) maakte ze al kennis met de Homo Ludens – de spelende mens. En later ontwikkelde zij zich als theatermaker, o.a. op de Kleinkusntakademie in Den Bosch en haalde zij haar opleiding tot Innovatief Coach en Trainer op de Academie voor Innovatief trainen.  Improvisatie brengt zulke prachtige technieken en wijsheden met zich mee en laat je ervaren hoe je jezelf kunt ontwikkelen met lichtheid en plezier. Vol passie en bevlogenheid en altijd met een grote dosis humor kijkt ze graag met je mee, maakt ze je bewust van je kijk op jouw ontwikkelpotentie en laat je ervaren hoe jij zelfbewust en met een grote glimlach je eigen paadje kunt bewandelen. Cindy heeft oog voor de balans tussen veiligheid en humor en luchtigheid, volledige aandacht en eigen verantwoordelijkheid voor het proces.  


Ben je na deze workshop ook helemaal enthousiast? In het weekend van 14 en 15 maart geeft Cindy een groeiweekend!