Integrated Energy Therapy® – Hanny Bronger

“Verbind jezelf met de essentie van je ziel en zet de stappen richting datgene waar jij blij van wordt vanuit liefde en licht.”

Tijdens mijn vierjarig verblijf in California heb ik mij verder ontwikkeld op het gebied van energetische behandelmethoden. Mijn hart ligt bij de Integrated Energy Therapy® (IET®). Ik voel me dankbaar dat ik mijn kennis en ervaring op dit gebied met jullie mag delen.

IET® helpt op veilige en zachte wijze beperkende energiepatronen (onverwerkte emoties/trauma’s) los te laten uit het verleden, je leven te versterken en in balans te brengen in het heden en gebruik te maken van je volledige potentieel richting de toekomst.

IET® is een krachtige – hands on – behandelmethode, die je ondersteunt energieblokkades op celniveau los te laten op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel gebied. IET® ondersteunt het natuurlijke vermogen van het lichaam door de energie van het cellulaire geheugen opnieuw in evenwicht te brengen. Stevan J. Thayer is de grondlegger van deze mooie behandelmethode, geïnspireerd door de energie van de engelen.

De IET® trainingsdagen zijn krachtige dagen van zelfheling. Per niveau word je afgestemd op de krachtige engelen energiestraal die je 12-strengen spirituele DNA activeert. Je leert onder andere hoe je je hart kunt verbinden met de energie van je engelen en hun energie kunt gebruiken voor heling. Je leert hoe elke primaire menselijke emotie verbonden is aan een specifieke fysieke regio van het lichaam. Tevens leer je hoe je de IET® integratiepunten gebruikt, deze negatieve energie indrukken los te laten en hiervoor positieve energie terug te brengen.

De IET® trainingsdagen zijn voor iedereen toegankelijk. Er is geen voorafgaande energietherapie-ervaring nodig. Dit is een prachtige training om de weg naar jezelf weer terug te vinden. Als je een eigen praktijk hebt of wilt starten is IET® een krachtige methode om je cliënten te ondersteunen op hun pad van persoonlijke ontwikkeling en groei.

De IET® Training bestaat uit drie modules/niveaus en wordt in drie dagen gegeven. Twee opeenvolgende dagen en twee weken later nog een dag. Per module ontvang je een volledig geïllustreerde trainingsgids en certificaat.

Na afronding van deze drie modules, word je geregistreerd bij The Center of Being als IET® Practitioner van het Basic, Intermediate en Advanced niveau.

Hoofdlijnen per lesdag

Voor meer informatie ga naar LearnIET.com

Integrated Energy Therapy Training (voor vrouwen)
Op dit moment zijn er nog geen nieuwe data bekend. Heb je belangstelling? Laat het gerust weten!

Door: Hanny Bronger
Inner Joy Coaching & Training
Energetic Coach & Trainer
Info/aanmelden:       info@innerjoy.nu

T: 06-83402070
F: InnerJoyCT
W: www.innerjoy.nu

Centrum Pacha Mama is een perfecte locatie om te blijven overnachten en je even heerlijk terug te trekken na de eerste lesdag. Klik hier voor meer informatie.