Inwijding tot Synergetisch Leven-Janosh

Zondag 8 juli van 11.00-17.30, komt de welbekende Janosh met Inwijding tot Synergetisch Leven  bij Centrum Pacha Mama.
Gebaseerd op de theaterbeleving (2018: transitie naar het Synergetisch Tijdperk) is deze inwijd
ing tot het nieuwe ‘synergetisch leven’. Janosh verklaart deze ontwikkeling in het massabewustzijn en helpt je om je persoonlijke processen hiermee uit te lijnen, zodat je afrekent met angst, stress en oude, vastzittende emoties die jou ervan weerhouden om overal en bij iedereen jezelf te zijn. De grote vraag waar we ons op richten en die in etappes zal worden beantwoord, is: hoe breng ik mijn verschillende werelden samen?


Deze inwijding is een hele dag, incl. extra activaties, meditaties, rituelen en complete verzorging.
 
Het Synergetisch Tijdperk
 
In 2018 betreden we een nieuw tijdperk: die van synergie. Deze transitie vloeit voort uit ons innige verlangen naar eenheid. Jarenlang was de mens gefocust op bezinning en zelfontplooiing; een proces dat erg gericht was op ‘ik’. Komend jaar komt de ‘wij’ meer centraal te staan, waarbij we worden ingewijd tot het ‘synergetisch leven’, oftewel: in frequentie verbonden en los van ego en competitie.
 
In de praktijk betekent het dat we de vele eilandjes waarop we leven met elkaar gaan verbinden. Denk aan de kloof tussen werk en privé, als ook tussen geld en spiritualiteit. De stress die ontstaat als werelden van elkaar worden gescheiden, haalt onze energie naar beneden, waardoor we sneller moe en geïrriteerd raken. We kunnen daardoor heftig op elkaar reageren, omdat we moeite hebben om de schakeling tussen de verschillende werelden te maken. Synergie leert ons dat niet woorden of kennis maar gevoelsfrequenties de brug slaan – dit zal in 2018 onze belangrijkste uitdaging zijn.
 
Synergetisch leven in het kort
 
Een frequentie die door je hele dag heenloopt, waarmee je verbonden bent en blijft, in welke setting dan ook. Dat is in het kort waar synergetisch leven om draait. Het is een natuurlijke flow waarin je vrij en meditatief door verschillende werelden heen beweegt; alles komt samen in jou. Daardoor ervaar je niet meer dat je van eiland naar eiland trekt en dat je je moet aanpassen aan de sfeer. Je bent wie je bent, waar je ook bent.
 
Ons doel van de dag is om het synergetisch leven als ‘blauwdruk’ in jou DNA-structuur op te nemen, middels een serie van activaties (actieve meditaties). Dit versterkt je zintuigen en levenslust, waardoor je meer inspiratie krijgt en je bovendien gedragen voelt door de heersende energieën van het komende jaar.
 
Over de inwijding
 
Synergetisch leven inspireert je om je dagelijkse patronen af te stemmen op de nieuwe, veranderende tijd. Tijdens de dag bespreekt Janosh wat de verwachte uitdagingen van 2018 zijn en hoe dit in verband kan worden gebracht met de Maya-profetie van 2012. Een vijftal activaties helpt je om een keerpunt te bereiken, met o.a. de nieuwe frequenties Hereniging en Concordantie.
 
Wat je krijgt als je meedoet:
Multimedia experience met 5 activaties
Meditaties en rituelen
Persoonlijke inspiratie van Janosh
Roll-on met nieuwe geur Concordantie
uitgebreide lunch
koffie, thee & versnaperingen
Plaats: Centrum Pacha Mama | Mearsterpaed 8 | Lekkum (bij Leeuwarden)

Kosten: € 98
Meer informatie vind je via
http://www.byjanosh.com/nl/lekkum.html

Aanmelden bij Janosh kan HIER