Jij & Vuur – Minds in Nature

           

Jij & Vuur
Leer werken met Vuur
Wie is er niet gefascineerd door de kracht en schoonheid van vuur? Vuur spreekt tot de verbeelding, is magisch en wordt niet voor niets ingezet bij krachtige rituelen. In tegenstelling tot de andere elementen kun je vuur zelf creëren.

Sinds ontdekking daarvan door de eerste mensen meer dan een miljoen jaar geleden is vuur niet meer weg te denken uit de beschaving. De vuurplaats is dé plaats voor het delen van verhalen, het vinden van goed advies, het aangaan van nieuwe relaties en het vinden van troost of warmte. Vuur is een ‘levendig’ element dat zowel respect afdwingt als een gevoel van vertrouwen geeft.

In deze training leer je zowel praktische vaardigheden van het vuur maken door middel van vonken (vuurslag) en leer je hoe je veilig een vuur opbouwt. Daarnaast onderzoek je aan de hand van het vuur een persoonlijk thema en gaan we door middel van verschillende oefeningen nieuwe stappen ontdekken waarmee jij persoonlijk een volgende stap kunt zetten.

Deze dag wordt georganiseerd door Minds in Nature in samenwerking met spiritueel cemtrum Pacha Mama, (vlakbij Leeuwarden).

Kosten: € 150 inclusief, vuurslagset, lesinformatie, btw, en koffie en thee de hele dag door. De lunch en avondmaaltijd is een potluck, we delen allemaal iets wat we meenemen. Maak van deze dag een minivakantie door een overnachting bij te boeken en blijf nog even wat langer genieten.

Door:  Minds in Nature – Iris Kleinlugtenbelt i.s.m Gonda Postma-Centrum Pacha Mama
Aanmelden via E:  iris@mindsinnature.nl
Meer info: 06-40939142 (Iris)

Zie voor informatie over locatie:
Zie voor overnachtingen
informatie over locatie en overnachtingen: https://www.spiritueelcentrumpachamama.nl/

voor vragen over locatie en overnachtingen:
gonda@centrumpachamama.nl