Jouw Authentieke Ik – Daniëlle Spenner

Workshop: Jouw authentieke “ik”

Jij als mens komt in je leven “het leven” tegen. En dit leven “kleurt” je. Door alle kleuren die je meekrijgt weet je steeds minder wat van jou is en wat van een ander. Wat is jouw authentieke kleur? En hoe laat je die weer zien?

Doordat je steeds verder van de pure verbinding met jezelf bent weg geraakt:

  • Ben jij een kei in jezelf aanpassen
  • Zorg je heel erg goed voor anderen
  • Zet jij jezelf vaak op de laatste plek
  • Vind je jouw grenzen aangeven lastig
  • Weet je niet meer wat echt van jou is
  • Voel je vaak onbalans
  • Ben je moe
  • Zuigen andere mensen je energie leeg
  • Heb je vaak het gevoel als “verliezer” uit de bus te komen

Herken je dit?

Ik heb zelf jarenlang in dit soort “mechanismes” gezeten. Niet meer mijn hart volgen… Me aanpassen… Doen wat er van me verwacht werd… En ik werd er zelf niet gelukkiger van. Ik kon en liet mijn ware “kleur” niet meer zien.

Ik kan je vertellen nu ik dat wel weer doe, nu ik mijn authentieke kleur weer kan en ook durf te laten zien voel ik me echt veel vrijer! Ik voel me lichter, gelukkiger en dat enkel omdat ik weer in verbinding ben met mezelf!

Dat gun ik jou ook!

In deze workshop gaan we daar mee aan de slag. Samen met je hond ga je grote stappen zetten. Omdat honden resoneren in het hier en nu hebben zij hier je veel over te vertellen. Nou te laten zien eigenlijk, want als je in contact met honden aan jouw authentieke “kleur” gaat werken dan laten ze precies zien hoe jij bent! Door de mooie spiegel die ze jou voorhouden door “actief” met ze te gaan werken, jouw gedrag te veranderen, kun jij meteen zien en ervaren wat dat jou gaat opleveren.

Dit leer je in de workshop:
-Hoe jij over je grenzen heen laat gaan
-Je grenzen leert aangeven
-Je eigen plek innemen
-Hoe je het beste in balans bent
-De energie van anderen je uit balans kan halen
-Hoe jij omgaat met dingen die je lastig vindt
-Je gaat je kwaliteiten in kaart brengen en inzetten
-Je gaat in de praktijk aan de slag met diverse oefeningen, strategieën en onderzoeken wat  jou dat oplevert in jouw leven

“Jouw authentieke kleur” is een hele waardevolle, transformerende workshop die je zowel met als zonder je eigen hond kunt volgen.

Door: Daniëlle Spenner- Kernkracht-Academie
Locatie: Centrum Pacha Mama in Lekkum (FR)
Datum: 6 december, 10-14 uur
Kosten: € 97,- (incl btw).
Dit is inclusief koffie, thee, water en een gezonde lunch.

Info & Aanmelden kan HIER