De hond als jouw spiegel – Daniëlle Spenner

Workshop: De hond als jouw spiegel

Woensdag 18 december van 10.00 tot 13.00

Coachen met honden is een hele pure en mooie vorm van coaching. Honden reageren vanuit hun natuurlijk instinct op je intenties, je lichaamstaal en zonder te oordelen spiegelen ze wat er aan energie is. Wat jij zal zien in de “spiegel” die je voorgehouden wordt ben je zelf, gewoon zoals je bent… op een hele veilige, respectvolle manier maar soms ook heel confronterend. Honden hebben je namelijk heel wat te vertellen! Door hun gedrag laten ze je zien hoe je energie is, hoe je emoties zijn en welk gedrag je daaraan koppelt.

Door de feedback die je van de honden krijgt en door te leren “voelen” wordt je bewust van wat er speelt, je wordt bewuster van jezelf, je kwaliteiten maar ook je valkuilen en blokkades komen naar boven. Al deze nieuwe inzichten gaan je helpen bewuster te zijn van jezelf, helpen je trauma’s los te laten, oude gewoontes te veranderen, meer balans te ervaren en in je kracht komen te staan.

In deze workshop ga je samenwerken met je eigen hond. Hierin zul je gaan ervaren wat jouw hond je te vertellen heeft, hoe hij je spiegelt en hoe hij je kan helpen met je ingebrachte coachvraag/leerdoel. We gaan in de groep met diverse opdrachten bezig en ook als je even niet actief bezig bent dan spiegelt je hond gewoon verder. Ook hieruit kunnen prachtige inzichten komen. Met alle nieuwe inzichten en bewegingen die je maakt kun je zelf de gewenste veranderingen maken.

Meer informatie en aanmelding:

Door: Daniëlle Spenner- Kernkracht-Academie
Locatie: Centrum Pacha Mama in Lekkum (FR)
Kosten: € 70,- (incl btw).
Dit is inclusief koffie, thee, water en wat lekkers.

Telefoon:  06 117 30 857
Mail: info@daniellespenner.nl