Kleurenbeleefdag – Margo Ruiter

Wordt jij ook zo enthousiast van kleur? Heb je altijd al willen weten hoe dat komt? Niet één talentkleur of zielenkleur, maar ALLE kleuren doen er toe om je potentieel te kunnen benutten en je levensmissie te gaan leven.

Deze verrassende verwendag voor jezelf geeft je de handvatten die je nodig hebt om je leven weer in eigen hand te nemen!
Vandaag worden je zintuigen geprikkeld en je maakt verbinding met je eigen lichtkracht. Door speciale oefeningen ontdek je de impact van kleur op jezelf en je omgeving. Je ontdekt hoe kleur jouw gevoelsleven verrijkt, je bekrachtigt en je welbevinden vergroot.

Ben jij geïnteresseerd in kleur en weet je dat er meer te ontdekken is dan het leuke decoratieve gebruik. Tijdens de Kleurenbeleefdag leer je enkele basisprincipes voor het gebruiken van kleur en licht als helende frequentie. Deze principes zijn essentieel om lekker in je vel te komen en te blijven en om de overdaad aan prikkels (sociaal en digitaal) te kunnen filteren en om je leven weer in eigen hand te nemen, los van diagnoses of oordelen van anderen.

Kleur helpt je het overzicht te houden en helpt voorkomen dat je vastloopt. Jouw leven is magisch, jij bent de vormgever, laat niemand jou iets anders wijsmaken!

Geregeld organiseer ik een Kleurenbeleefdag, het is de start van een prachtige bewustwordingsreis. Een start van de transformatie naar de persoon die je bedoelt was te zijn!

Datum en tijd
Zaterdag 2 november
10.00 uur – 16.30 uur

Voor meer info en tickets: kleurgevoel.nl/kleurenbeleefdag