Leer je onderbewustzijn kennen

LEER JE ONDERBEWUSTZIJN KENNEN 

Waarom voel je wat je voelt?- Waarom denk je wat je denkt? – Waarom doe je wat je doet? – Dit alles heeft te maken met je onderbewustzijn!

Werkwijze – achtergrond – doel.
Ik houd van helderheid! Praktische oefeningen uit de intuïtieve ontwikkeling combineer ik met de diepere inzichten uit HUNA, een psycho-spirituele leer, meer dan 7000 jaar oud, die naar men kan aannemen aan de basis ligt van alle religies. Deze leer gaat ervan uit dat de mens drie zelven heeft, die met elkaar in harmonie gebracht moeten worden. 

Het doel van de cursus is begrip te krijgen van je drie zelven, leren omgaan met intuïtie en energie en hoe dit in te passen in het dagelijks leven. Je leert omgaan met je onderbewustzijn en je krijgt meer inzicht in je beweegredenen. Opvallend is dat leerlingen altijd vrolijker worden. 
En waarom niet?  “Wij leven om te leren en ons te amuseren” (een oude Chinese wijsheid).

Wie ben ik?
Ik voltooide in 1990 de reading/healing-training bij het voormalig CIO en was verbonden aan het CICO. Mijn spirituele zoektocht bracht mij via het Boeddhisme en de Frans-Keltische mystiek naar de psycho-spirituele leer van het Hawaïaanse HUNA. Ik deed workshops bij Ihaleakala Hew Len en beoefende de ho’oponopono-rituelen volgens Morrnah Simeona.

Ervaring: Sinds 1986  praktijk als reader/healer. Cursussen en workshops sinds 1993 in Nederland en Frankrijk.

Joan Smoland, Sint-Annaparochie – website: http://hunacentrum.nl

Beste manier van contact: e-mail: joan.smoland@gmail.com, of via mijn website.