Lezing Kinesiologie – Heel Anders

‘Inpluggen op de kennis van je lichaam voor een leuker leven en een betere gezondheid´

Omdat ik vind dat deze fantastische holistische methode wel wat meer bekendheid mag krijgen organiseer ik een aantal lezingen.
Op woensdagavond 4 april a.s. bij Centrum Pacha Mama in Lekkum.
Aanmelden op www.heelanders.nu/lezingen.

Veel mensen weten misschien niet wat kinesiologie is. Wel is vaak bekend dat men een spiertest kan inzetten bij het uittesten van edelstenen. Daarbij hou je een gekozen steen met 1 hand op je buik, terwijl iemand anders je uitgestoken andere arm naar beneden probeert te duwen. Blijft de arm sterk, dan zou dit een geschikte steen voor je zijn. Bij een zwakke test juist niet. Wat heeft dat met kinesiologie te maken? Dit: de spiertest is HET basisgereedschap van de kinesioloog. Vaak zijn het echter geen kinesiologen die op de hierboven beschreven manier de spiertest inzetten. En vaak is het nog maar te vraag of het verkregen ´antwoord´ wel klopt. Waarom? Dat kun je o.a. ontdekken bij deze lezing.

Dat kinesiologie een breed scala aan mogelijkheden biedt voor het ondersteunen van je gezondheid is vaak minder bekend. De spiertest leidt ons daarbij naar oplossingen en antwoorden die normaal gesproken verborgen blijven in het onbewuste. Daarmee zijn de op zich minimale handelingen goed voor het in gang zetten van diepgaande helende processen. Bachbloesem, acupressuurpunten, oogrotatie-technieken voor het herprogrammeren van overtuigingen, het zijn enkele van de vele mogelijkheden die ingezet kunnen worden. En soms ga je inderdaad met een edelsteen ter ondersteuning van je processen naar huis..

Sinds 2013 heb ik mijn praktijk ´Heel Anders, praktijk voor kinesiologie´. Omdat de spiertest leidend is weet je nooit van tevoren waar het consult je naartoe zal leiden. Nog steeds blijf ik mij verbazen over de mogelijkheden van het werken met de spiertest. De prachtige consulten die als cadeautjes op mijn pad komen, en niet in de laatste plaats natuurlijk op het pad van de ander. Kom naar de lezing, en ontdek het zelf.

Onderwerpen tijdens de lezing:

– Over de principes waarop kinesiologie gebaseerd is.
– Demonstraties van het spiertesten:
– De spiertest: Van onbewust naar bewust.
– Ondervind zelf wat lichaam en geest samen doen
– Leer eenvoudige technieken voor stress-reductie.
– De werkingsgebieden van kinesiologie.

Kinesiologie, je kunt er heel veel woorden aan wijden maar eigenlijk moet je het gewoon ervaren.
´Uit je hoofd gaan´ zoals je wilt, en letterlijk luisteren naar je lichaam.
Daarom zal tijdens deze lezing de nadruk liggen op het ervaren.

Kom ook en laat je inspireren!

Nelly (Nel) Zandberg
Praktijkhouder van Heel Anders, praktijk voor kinesiologie sinds 2013.

4 april 2018 Lezing Kinesiologie
Locatie: Centrum Pacha Mama, Mearsterpaed 8, Lekkum
Zaal open 19.15, Lezing 19.30-22.00
Kosten deelname € 10,- incl koffie, thee en hand-out.
Aanmelden op www.heelanders.nu/lezingen.