Lezing Seksualiteit & Energie-Taotrainer Reinout Elevelt

23 maart 20.00-22.30 bij Centrum Pacha Mama

In deze vrijdagavondlezing vertelt Reinoud Eleveld, Taotrainer, over de seksuele kung-fu. Over de link tussen energie en seksualiteit en hoe vrouwen en mannen hun seksualiteit kunnen trainen. Seks is niet afgelopen na het krijgen van kinderen, maar staat tot je beschikking om je een leven lang gezond en vitaal te houden. Je hoort Taoïstische, duizenden jaren oude inzichten die hier in het westen totaal onbekend zijn. Er is een manier om je eigen onuitputtelijke krachtbron te beheren en je seksualiteit weer te laten stromen. Je hoort er alles over op deze geweldige bijeenkomst. Alles in het nette, de kleding blijft aan!
De avond is toegankelijk voor vrouwen en mannen.

Reinoud Eleveld is Senior Tao Instructeur en een bevlogen spreker. Samen met Anita Groeneveld, Vallei-coach bij Levenslust, vertelt hij over zijn fascinatie voor de Taoïstische levensvisie op vitaal oud(er) worden en wat het trainen van seksuele energie hier mee te maken heeft. Het eerste deel van de lezing is voor mannen en vrouwen. Het tweede deel van de avond zal Anita Groeneveld vrouwen vertellen over het trainen van vrouwelijke seksualiteit en vitaliteit. De mannen gaan kort in gesprek met Reinoud Eleveld in de zaal ernaast. Het einde van de avond sluiten we af met elkaar.

Deze lezing in de Vellei-tour van Reinoud Eleveld wordt georganiseerd door Anita Groeneveld, Levenslust-coach bij Centrum Pacha Mama in Lekkum (bij Leeuwarden).
Zij geeft o.a. ook de cursus: De Energieke Vrouw en is collega van Reinoud in haar missie over seksuele energie en vallei-orgasme
Door: Reinoud Eleveld
Organisatie: Anita Groeneveld – Levenslust
Kosten: € 15
tickets kun je boeken via deze link: https://www.ticketkantoor.nl/shop/vallei-tour