Lichaam- en hartsbewustzijn – Anita Dulos

 

Voel je lichaam en hartsbewustzijn

 De mooiste weg is de weg naar binnen, dichtbij jezelf thuis zijn. Veel mensen willen leven vanuit een Open Hart waarin liefdevolle vriendelijkheid en mededogen aanwezig zijn, zonder oordelen en/of reacties. In deze cursus worden de 4 hartskwaliteiten, ze worden ook wel de 4 pijlers van het Hart genoemd, onderzocht en verder ontwikkelt. 

De 4 pijlers van het Hart die in de cursus aan bod komen: 

  • liefdevolle vriendelijkheid
  • mededogen
  • vergeving
  • neutraliteit 

Deze 4-pijlers komen in de cursus middels bodysense en hartsmeditaties tot een dieper bewustzijn. Elke avond komt een hartskwaliteit aanbod en de laatste twee avonden komen de thema’s ruimte en stilte aanbod. 

We zijn allemaal onafhankelijk met elkaar verbonden. Wanneer we dieper in ons hart aanwezig zijn, dan is er zelf zijn. Rust, ontspanning en stilte. Vrede is dan voelbaar en kan worden doorgegeven zonder daar moeite voor te doen. De bedoeling is dat we datgene wat in de cursus wordt geleerd, het ook in het dagelijks leven toepassen, dat we het onderdeel maken van onze eigen realiteit en dat het ook echt gebruiken om onszelf en ook anderen van dienst te zijn. 


 

Anita Dulos van Open Hart heeft de opleiding Unity in Duality gevolgd bij het Tarab Tulku Instituut. Ze heeft les gehad van Lene Handberg, de rechterhand van Tarab Tulku. Naast deze cursus geeft Anita ook Reconnective healings en De Reconnectie.

Voor meer info hierover zie www.openhart.org 


Lichaam- en hartsbewustzijn is  een 6-wekelijkse cursus op de woensdagavond


Naast deze cursus kun je ook bij Anita terecht voor Reconnective Healing®