Loving Me-Rosa Rosability

Workshops LOVING ME
in contact met je hart
In deze (vrouwen)workshop wordt je uitgenodigd om opnieuw contact te maken met jezelf. Met je eigenwaarde en je binnenwereld. Dit doen we door middel van oefeningen waarbij je dichter bij je gevoel en je hartsverlangen kan komen.
In een veilige sfeer en rustige omgeving wordt je uitgenodigd om je te openen voor dat wat er op dit moment binnen in jou leeft.

Mijn naam is Rosa en ik ben 38 jaar oud. Ik woon in Groningen samen met mijn hond en kat. Ik ben graag in de natuur, ik hou van dansen en zingen. Vooral het zingen vanuit mijn hart opent allerlei deuren in mii zelf. Daar kan ik echt van genieten. Daarnaast vind ik het leuk om mensen te ontmoeten en te luisteren naar levensverhalen. Uiteindelijk heb ik hier mijn beroep van gemaakt door coaching, healing, cursussen en trainingen te geven. Daarbij ben ik er op gericht om een ieder uit te nodigen zichzelf te zijn.
Vanuit mijn Praktijk Rosability bied ik individuele consulten aan en diverse andere activiteiten.  Alle activiteiten die ik geef zijn gebaseerd op het vergroten van bewustzijn en leven met aandacht en liefde. Wil je meer weten kijk op www.rosability.club.

LOVING ME-Vrouwenworkshops
Deze workshop wordt in het komend seizoen bij Centrum Pacha Mama aangeboden in 4  thema(zon)dagen
Je kunt je per themadag inschrijven of in één keer voor de hele cyclus van 4 zondagen.

Tijdens de themadagen LOVING ME gaan we in op thema’s als dromen onderzoeken en verwezenlijken, toelaten en loslaten van oude pijn, het mannelijke en vrouwelijke aspect in onszelf en body, mind en soul in balans.
Door deze themadagen LOVING ME kun je groeien naar een mens met meer zelfliefde en geluk.

Data themaworkshops LOVING ME bij Centrum Pacha Mama

* 28 oktober 2018: Dromen onderzoeken en verwezenlijken
Wat zijn mijn dromen op dit moment? Hoe kan ik hier vorm aan geven? Welke eerste stappen zou ik kunnen zetten?  Op deze dag gaan we in een groep vrouwen aan de slag met dit thema. De tools die we hiervoor gebruiken zijn energiewerk,  tantra, creativiteit, coaching methodieken, nlp en de wet van de aantrekkingskracht. Dat wat we aandacht geven groeit. Lees meer…

* 25 november 2018: Toelaten en Loslaten van Oude Pijn
Wat belemmert me om helemaal mezelf te zijn? Wat irriteert, triggert, ergert me soms in mijn leven? Welke last en schuldgevoelens draag ik bij me? Op deze dag gaan we met een groep vrouwen aan de slag. De tools die we hiervoor gebruiken zijn energiewerk,  tantra, creativiteit, coaching methodieken, nlp en de wet van de aantrekkingskracht. We gaan op deze dag in een veilige setting kijken naar welke pijn en (kleine) trauma’s ons nog belemmeren om in onze kracht te komen en ons potentieel te leven. Wanneer we iets achter ons kunnen laten is er ruimte voor iets nieuws. Lees meer…

* 27 januari 2019: Mannelijke en Vrouwelijke Kracht in Balans
Iedere vrouw heeft ook een mannelijke kant in zich. Soms is deze meer op de voorgrond dan onze vrouwelijke en soms is deze juist te weinig aanwezig. Op deze dag gaan we onderzoeken welke kant van jou het meest aanwezig is en hoe je de kant die misschien in slaap is gevallen weer wakker kan krijgen. In een groep vrouwen onderzoeken we hoe we de balans tussen het vrouwelijke en mannelijke in onszelf weer kunnen herstellen. De tools die we hiervoor gebruiken zijn energiewerk,  tantra, creativiteit, coaching methodieken, nlp en de wet van de aantrekkingskracht. We gaan op deze dag in een veilige setting kijken naar welke pijn en (kleine) trauma’s ons nog belemmeren om in onze kracht te komen en ons potentieel te leven. Wanneer onze binnenwereld en buitenwereld verbinden kunnen we het leven leiden wat de bedoeling is. Lees meer…

* 24 februari 2019: Body, Mind & Spirit in Balans
Body, Mind en Soul zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Toch kunnen deze onderdelen van onszelf niet altijd even goed met elkaar communiceren. We zullen deze dag gebruiken om aandacht te geven aan de verbinding van deze drie aspecten waardoor we meer in balans komen. Met een fijne groep vrouwen zullen we hier aan gaan werken. De tools die we hiervoor gebruiken zijn energiewerk,  tantra, creativiteit, coaching methodieken, nlp en de wet van de aantrekkingskracht. We gaan op deze dag in een veilige setting kijken naar welke pijn en (kleine) trauma’s ons nog belemmeren om in onze kracht te komen en ons potentieel te leven. Daar waar we kunnen luisteren naar de fluisteringen van onze ziel brengt ons lichaam en geest in balans. Lees meer…

Kosten: 135, 00  (als je voor alle vier de dagen tegelijkertijd opgeeft is de prijs 306,00 euro ipv 340)
Inclusief lunch, koffie en thee & lekkers tussendoor

Door: Rosa Rosability
Aanmelden via E: Info@rosability.club
T: 06-47088522
www.rosability.club