Luisterend & Helend Zingen – Carina Eckes

De Weg van de Stem
Luisterend & Helend Zingen

Ook in het seizoen 2018-2019 is er een tweewekelijks programma met totaal 18 dinsdagavonden gevuld met Zang, Dans, Beweging en Meditatie.
Het betreft hier een jaargroep Luisterend en Helend Zingen (vaste activiteit).

Jaartraining: De Weg van de Stem
De ontmoeting met de klank van je eigen stem is een directe ervaring van Zijn.
Je stem is uniek en je kunt leren je zingen van binnen te voelen.
Zingen is overgave aan het moment en brengt je op een vreugdevolle wijze in
verbinding met je levensstroom.
Deze jaarcyclus is een speelse en verdiepende ontdekkingsreis in de kracht van je adem, stem, klank, zingen en beweging.
Wij zingen liederen en mantra’s, verkennen diverse vormen van vrije improvisaties en klankreizen op weg naar de bron binnenin. Voel je welkom als het avontuur van je eigen stem , de zanger in je je roept.

ORIËNTATIEAVOND (gratis): 25 september 2018, 19.30 – 22.00u

START JAARTRAINING: 2 oktober 2018
Vervolgens: 16.10; 30.10; 13.11; 27.11;  11.12; 8.1; 22.1; 5.2; 19.2;  5.3; 19.3; 2.4; 16.4; 30.4; 14.5; 28.5; 11.6
Tijd: 19.30 – 22.00 uur
Plaats: Centrum Pacha Mama in Lekkum.
Kosten: € 260

STEMDAG : 4 november 13.30-17.30 bij Centrum Pacha Mama te Lekkum
Een dag heerlijk zingen. Wij zingen liederen en mantra’s, maar verkennen ook spelenderwijs de wereld van klank en stilte in vrije improvisaties. Zingend breng je je levensenergie heel natuurlijk in stroming. Zingen is de eerste moedertaal van de mens en bereikt daarmee gevoelslagen voorbij het woord.
Er is zo veel muziek in ieder van ons, die zich bevrijdend tot uitdrukking wil brengen, gelijk een rivier, die in de lente ontdooit én  – begint te zingen. Iedereen kan mee doen, die graag zingt, die nieuwe ervaringen op wil doen of gewoon wil herbronnen in de klank. Ook zacht geleide bewegingsvormen en meditatie in verbinding met klank verfijnen innerlijke heling en herordening.

Klank is directe ervaring van Zijn. Zingen is overgave aan het moment.
Deze jaarcyclus is een speelse ontdekkingsreis in de kracht van je stem, helend zingen als kunstzinnige innerlijke vorming en verbinding met je bron. Wij verkennen luisterend de oneindige wereld van “klank en stilte” in adem- en klankspelen, liederen en mantra’s, stemimprovisaties, Sintala Qi Gong, meridiaan-zingen, circlesinging, klankmeditatie.

Voel je welkom als het avontuur van je eigen stem, de zanger in je je roept, ook als je denkt niet te kunnen zingen, maar de wens hebt, dat je stem vrijer wordt.

‘Zoals een zwerm vogels door de luchten vliegt
Zo vliegen ook wij zij aan zij’
©Carina Eckes
Carina Eckes (Muziek- en Transformatietherapeute), werkt reeds 28 jaar in en vanuit haar
“Praktijk voor Zelfgenezing” (opleiding, cursussen, individuele begeleiding) met de helende kracht van de stem. Sinds 19 jaar geeft zij deze jaarcyclus “De Weg van de Stem”.
Samen met Dr. Karl Adamek heeft zij “Luisterend – Helend Zingen” als Zelfgenezings- en innerlijke ontwikkelingsweg gecreëerd. (www.cantocanto.nlwww.karladamek.de )
Zij zetten zich in voor een nieuwe cultuur van zingen in het dagelijkse leven.

Carina Eckes, Praktijk voor Zelfgenezing
Tel: 0517 – 235649
E: treespirit@online.nl
W: www.cantocanto.nl

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren