Magie van Seksualiteit – Anita Groeneveld

Levenslust Krachtbron vrouwenweekend + terugkomdag
21-23 sept, Centrum Pacha Mama, Lekkum.

Word energiek en sensueel in dit vrouwenweekend waarin de geheimen van de Tao met jou worden gedeeld. Leer dat jouw seksualiteit je eigen krachtbron is. Leer op een veilige en betamelijke manier technieken om energiek en gezond oud te worden, waar je de rest van je leven gebruik van kunt maken. Altijd een bron van energie om uit te putten en een mooie boost aan je seksuele leven. In dit weekend nemen we de hele cursus Vallei-orgasme door en vertellen we je wat het je kan opleveren om op een andere, in het westen nog onbekende manier je seksuele energie te gebruiken. Je maakt een vliegende start met de cursus, die je daarna verder thuis kunt doen en je hele leven kunt blijven gebruiken.

Wat leer je:
* Hoe je seksuele transformatie op gang krijgt
* Hoe je op een zachte manier (weer) geniet van seksualiteit
* Hoe je van opwinding energie maakt
* Hoe je energie overhoud voor de leuke dingen in het leven
* Hoe je je energie gebruikt om gezond te blijven
* Hoe je wijsheid ontwikkeld
* Hoe je krachtiger en gevoeliger wordt
* Hoe je minder last krijgt van je menstruatieklachten
* Hoe je fluitend door de overgang rolt.

Hoe doen we dat?
* In een weekend met alleen vrouwen
* Met groepslessen en uitwisseling
* Met lichte Chi Kung oefeningen
* op een veilige manier. (de kleren blijven aan)
* Met huiswerkopdrachten die je in je eentje in je slaapkamer doet
* Met als basis de online Tao training Vallei-orgasme

Dit doen we op een prachtige locatie op de Friese klei, nét boven Leeuwarden.

Je krijgt:
* Een éénpersoonskamer
* Zo biologisch mogelijke maaltijden
* De online cursus Vallei-orgasme twv 247 euro
* 6 groepsbijeenkomsten in 1 weekend
* Begeleiding door Valleicoaches,
* Een besloten Facebookpagina voor uitwisseling nadien.
* Een afsluitende (terugkom)dag na 4 maanden.
* Altijd toegang tot het lesmateriaal
* Een leven lang sensitieve, energieke vrouwelijkheid.

Als ervaren Levenslust- en Valleicoach leidt Anita je dit weekend langs de 8 lessen van de (online) training Vallei-orgasme. Alles wat je (daarna ook nog) in 4 maanden krijgt, leren we in één weekend. We hebben de tijd voor de theorie, met aanvulling van huiswerk (privé, in je eigen kamer) en doen chi-kungs, meditaties, een zitting van de Wijze vrouw en we leren de helende klanken. De inwendige vrouw wordt verwend met heerlijke, biologische maaltijden.
Een intensief weekend met sisters die ook de Tao van de seksualiteit willen leren kennen.
PS: Alles gebeurt in een betamelijke setting, er worden in de groep geen seksuele handelingen verricht!

Na dit weekend krijg je elke 2 weken de les toegestuurd met de enorm brede kennis van de Tao over je seksualiteit, hoe je met seksuele energie jezelf gezond houdt tot op hoge leeftijd. Hoe je hersenen daarmee het ‘medicijn’ aanmaken, hoe je leven sprankelend en energiek wordt, en hoe je seksualiteit weer gaat stromen.
– We maken een besloten facebookgroep  voor al je vragen
– Na 4 maanden hebben we een terugkomdag (27 oktober)

Door: Anita Groeneveld-Levenslustcoach
Tijden: vrij 12.00-zo 15.00 uur
Kosten: 495 euro inclusief alles.
Heb je de VO-training al in je bezit? Dan krijg je een korting en betaal je 375 euro.
Info & Aanmelden via E: levenslustcoach@gmail.com

Seksuele voorlichting 2.0
De Magie van Seksualiteit voor vrouwen
Anita Groeneveld- Levenslustcoaching

Mijn hele leven ben ik geïnteresseerd geweest in seksualiteit. Al vroeg ben ik begonnen met experimenteren met vriendjes, later werden dat vriendinnetjes.

Mijn eigen seksualiteit heb ik altijd ervaren als een bron van kracht. Het maakte een groot deel uit van mijn identiteit. Als vrije, onafhankelijke vrouw, als lesbische vrouw, als bewust kinderloze vrouw, als spirituele vrouw. Ik heb seksualiteit altijd mogen ervaren als een stuwende kracht, als levensenergie. Ik dacht dat iedereen dat gevoel had. Ik dacht dat iedereen de magie van seksualiteit begreep en toepaste in haar eigen leven. We zijn immers allemaal vrije vrouwen in een maatschappij waarin de seksuele revolutie heeft gezegevierd?

Nadat ik 17 jaar in Amsterdam het leven, de liefde en mijn seksualiteit heb gevierd, ben ik getrouwd met de liefde van mijn leven en zijn we in the Middle of Nowhere in Noord Groningen gaan wonen. Bijna ín de Waddenzee. Ik heb mijzelf een deugdelijk vak aangemeten en ben als fysiotherapeut aan het werk gegaan. Een mooi vak, maar het staat vérre van seksualiteit.

Ik leek mijn passie te verliezen en ook in mijn relatie verdween de seksualiteit. Onbegrijpelijk voor een vrouw met zóveel seksuele drive als ik. Maar het gebéurde. Nét als in vele andere langdurige relaties.  Hoe was dat nou mogelijk? Ik hield en hou met heel mijn hart van deze vrouw!

Toen ontdekte ik het Vallei-Orgasme. Het was alsof ik seksuele voorlichting  2.0 kreeg! Ik leerde dat, hoewel wij allemaal ‘seksueel bevrijd’ zijn, wij in deze maatschappij maar de helft weten!  Wij weten alleen iets over voortplantingsseksualiteit. Seks om kinderen te maken. En als we die niet (meer) maken, dan versloft  langzamerhand datgene wat we eerst zo belangrijk vonden in onze relatie. Seks! Magie!

En dan dutten we in…..
En dan verliezen we energie.
En soms denken we dan ook dat onze relatie dood is.
Of wijzelf,  ‘van onderen’…

Dan proberen we krampachtig om dat gevoel terug te krijgen, eerst in onze relatie, met nieuwe speeltjes, of samen eropuit, of we liften onze borsten, oogleden of andere verzakkingen, of we gaan in therapie.

Of we worden verliefd op die leuke collega en hebben daar vernieuwende, spétterende seks mee. Dan denken we dat dát het helemaal is, we verlaten onze oude partner en gaan verder met de nieuwe liefde.

En na een poosje vervallen we in hetzelfde stramien van werken, boodschappen, schoonmoeder bezoeken  en 1x per maand seks. Of minder…..

Het kan ook anders
Er is ook een andere manier van seksualiteitsbeleving. Het is een al duizenden jaren bestaande visie op seksualiteit. Er zijn technieken waardoor we ons hele leven seksueel actief blijven en daarmee onze seksuele energie kunnen laten stromen. Zónder porno. Zónder botox. Maar met liefde voor jezelf. Waarbij je weer kunt stromen. Waar bij je weer voelt wat je tóen ook voelde, namelijk die fijne, lieve, warme sensualiteit, die jou op wolken deed lopen, die je genoeg energie gaf om je de dag door te laten bruisen, die je gelukkig maakte, energiek, warm en mooi.

In het westen kennen wij deze visie en technieken nog niet.

Ik wil jullie ermee laten kennismaken. Sterker, ik wil álle vrouwen ermee laten kennismaken. Ik vertel jullie er alles over, want, waarom weten wij dit niet? Het is zó belangrijk en kan ons zoveel sterker, warmer, mooier en gezonder maken!

Dit is interessant voor álle vrouwen: hetero, bi, lesbisch, trans, ouder, jonger, overgang, moeder, relatie, alleen….. dit wil je wéten!

Ik vertel jullie alles over deze weg, dit pad. Jullie weten daarna van het bestaan van deze weg, maar je hebt het nog niet onder de knie. Dat kost tijd. En daar zijn lessen voor nodig.

De online, betamelijke, zéér integere  cursus die je kan volgen als je geïnteresseerd bent, kan ik je met festivalkorting aanbieden. Deze korting vinden jullie terug in je goodiebag. Omdat ik graag wil dat álle vrouwen hun seksualiteit terugvinden en omzetten in kracht en energie.

Dát is de magie van seksualiteit.

lees ook: De Energieke Vrouw.
een serie van 3 avonden met Anita Groeneveld- Levenslustcoach

Vragen of wensen?
E-mail Anita op: levenslustcoach@gmail.com
www.levenslustcoaching.nl