Vrouwencirkel bij nieuwe Maan (Mama Kila)

Maan en Vrouwelijke energie.

Om dichter bij je vrouwelijke energie te komen is door terug te keren naar je verbinding met de natuur. Nieuwe maan is een goede tijd om je hier behulpzaam bij te zijn. Een tijd om een nieuw begin te maken en om oude gewoontes los te laten. De maan heeft niet haar eigen licht en speelt in op ons onderbewuste. De energie in onszelf zit van binnen. Elke vrouw is afgestemd op de maan. Iedere vier weken gaan we de diepte van een nieuw sterrenbeeld in. Vier weken van groei, verbinding en dienstbaar zijn als vrouw aan jezelf. Nieuwe maan is het vrouwelijke van het vrouwelijke van het vrouwelijke.
Meegaan in de stroom van de nieuwe sterrenbeeld kwaliteiten.
In de Cirkel bespreken we het sterrenbeeld dat we op dat moment in gaan. Welke krachten en invloeden van dat betreffende sterrenbeeld uitgaan.  Waar ligt onze kracht, wat belemmert ons, welke mogelijkheden zijn er om zicht op onszelf te krijgen? Hoe willen we hier de komende weken mee aan de slag gaan?
Er ontstaat altijd een open gesprek waarin verbindingen tussen vrouwen ontstaan, ervaringen worden gedeeld en handreikingen worden aan elkaar gegeven.


Boommaan

Eens per drie jaar komt van 10 – 21 december de Boommaan in beeld,  de 13e maand. En dit jaar is het zo ver. Op maandag 14 december gaan we deze maan vieren. Boommaan staat voor:  dood en wedergeboorte; voor adempauze en rust. 

De levensboom Yggdrasil wordt aan de boommaan gekoppeld. De boom heeft zijn takken ver in de hemel, heeft zijn middelpunt op de aarde en zijn wortels diep tot in de onderwereld. Alle andere groenblijvende bomen hebben een connectie met de Boommaan.


Data Vrouwencirkel 2020.

20 juli,    Leeuw – eigen bestemming, pas op de plaats, minder dramatisch.
19 augustus, Maagd, nuchterheid, praktisch inzicht, let op je emoties.
17 september, Weegschaal – oogsten, loslaten, harmonie zoeken, lange termijn planning.
16 oktober, Schorpioen – niets is voor eeuwig, einde- nieuw begin, tijd voor introspectie.
15 november, Boogschutter – innerlijke groei, hart en hartenwensen, wijsheid.
14 december, Boommaan, dood en wedergeboorte; voor adempauze en rust.

Mogen we je van harte uitnodigen (een keer) aan te schuiven bij onze Mama Kila- Vrouwencirkel?

Deze maandelijkse vrouwencirkel wordt begeleid door Dory de Wilde.
Locatie: Centrum Pacha Mama, Mearsterpaed 8, Lekkum
Bijdrage:  € 8
Aanmelden: dorydewilde@hetnet.nl


Over Dory de Wilde

In de loop van mijn leven heb ik verschillende inwijdingen en initiaties ontvangen. Zo ben ik ook ingewijd als Magnified Healing Master Teacher. Hierdoor ben ik in verbinding gekomen met moeder God Sophia. Door haar is er een diepe verbinding ontstaan met de Maan, het kosmisch veld van Grootmoeders en met onze oer-voormoeder Zwarte Madonna. Mij is gevraagd om de universele ultieme feminiene energie op Moeder Aarde te laten stromen. Door middel van de Vrouwencirkel, individuele gesprekken, healingen en afstand healingen ondersteun ik vrouwen om in hun eigen kracht te komen. Te ervaren gedragen te worden door de fijne vrouwelijke energie die overal om ons heen is. Wanneer vrouwen in balans zijn stralen zij dat uit in hun omgeving waardoor de rimpels in de vijver steeds groter worden. Met als doel een wereld in balans waarin vrouw en man gelijkwaardig samenleven om die balans in stand te houden.


Als aanvulling op de Vrouwencirkel, start ik een vrouwengroep waarin we een verdere verdieping ingaan over de invloed van het betreffende sterrenbeeld op ons dagelijks leven.