Mantra Intensive – Deep

We gaan ons 3 dagen onderdompelen met mantras, stembevrijding, klank en meditatie. En dat allemaal in het mooie spiritueel centrum Pacha Mama in Friesland. Een ontspannen samenzijn is de bedoeling.

Naast het zingen en het werken met klank evalueren we voor onszelf het afgelopen jaar en zetten intenties voor het nieuwe. Oefeningen brengen ons dichtbij onszelf en in contact met dat wat we werkelijk zijn.


Praktische informatie
Aanvang vrijdag 27 dec. 10.00 uur
Einde zondag 29 dec. 16.00 uur
Prijzen all in: 360 euro in een 3 persoons kamer
365 euro in een 2 persoons kamer
385 euro in een 1 persoons kamer
Boekingen voor 1 okt. 20 euro korting


Over Deep
Deze naam heb ik zo’n 30 jaar geleden gekregen van destijds mijn Guru en betekent licht. Omdat het een mooie reminder is dat we licht zijn heb ik haar gehouden. Het licht, de Spirituele Wereld heeft altijd een enorme aantrekkingskracht op mij gehad. Als ik mij omgeven en doorschenen wist met licht voelde ik mij veilig, gelukkig en sterk. Ik had op de een of andere manier geleerd om mijzelf naar het licht te zingen met de Mantra’s die we verzorgden met Bhakti Music. Na de opleiding in de Oneness University deed ik hetzelfde met energetisch coachen en lesgeven in trainingen. In de sabbatical afgelopen 3 jaar van geen lesgeven, geen muziek, geen workshops en geen healing festival, heb ik mijn schaduwkanten flink onder de loep genomen. Het heeft mij dichter bij mijzelf gebracht en daardoor ook dichterbij andere mensen. Gewoner, aardser, geïntegreerd spiritueel. Dat wil ik heel graag met jullie delen.

Mail: deep.bhakti@gmail.com
Website: www.levenineenheid.nl
Facebook: https://www.facebook.com/levenineenheid333/