Mantra Intensive – Deep

Retraite met Stem Klank Mantras en Meditatie 
27 t/m 29 dec.

Drie volle dagen tussen Kerst en Nieuwjaar.  

We verdiepen ons in de wereld van Trilling, Mantras, Stembevrijding, Klankheling Adem Chakras en Meditatie. Een ontspannen samenzijn met veel muziek. 

Naast het zingen dansen en werken met klank evalueren we in meditatie het afgelopen jaar en zetten we krachtige intenties voor het nieuwe.
Oefeningen brengen ons dichtbij onszelf en in contact met dat wat we werkelijk zijn. We stemmen ons af op het veld van oneindige mogelijkheden. En zullen heerlijk vegetarisch eten.


Praktische informatie
Aanvang vrijdag 27 dec. 10.00 uur
Einde zondag 29 dec. 16.00 uur
Prijzen  300 euro (incl. workshops en vegetarische maaltijden)
Deze boek je bij www.levenineenheid.nl 

Bij boeking voor 10 november ontvang je 20 euro korting.

Overnachten op een 1, 2 of 3 persoonskamer a 70 of 80 euro (voor 2 nachten) boek je bij  Pacha Mama via info@centrumpachamama.nl.


Over Deep
Deze naam heb ik zo’n 30 jaar geleden gekregen van destijds mijn Guru en betekent licht. Omdat het een mooie reminder is dat we licht zijn heb ik haar gehouden. Het licht, de Spirituele Wereld heeft altijd een enorme aantrekkingskracht op mij gehad. Als ik mij omgeven en doorschenen wist met licht voelde ik mij veilig, gelukkig en sterk. Ik had op de een of andere manier geleerd om mijzelf naar het licht te zingen met de Mantra’s die we verzorgden met Bhakti Music. Na de opleiding in de Oneness University deed ik hetzelfde met energetisch coachen en lesgeven in trainingen. In de sabbatical afgelopen 3 jaar van geen lesgeven, geen muziek, geen workshops en geen healing festival, heb ik mijn schaduwkanten flink onder de loep genomen. Het heeft mij dichter bij mijzelf gebracht en daardoor ook dichterbij andere mensen. Gewoner, aardser, geïntegreerd spiritueel. Dat wil ik heel graag met jullie delen.

Mail: deep.bhakti@gmail.com
Website: levenineenheid.nl