Mayawijsheid en de Tzolkin – Gonda Postma | d’Raadgever

Mayawijsheid en de Tzolkin
Mayawijsheid, de Tzolkin of 13 manenkalender is gebaseerd op astrologie.
Het is wijsheid die al volgens de oude Maya haar oorsprong vindt in de kosmos, de sterren en planeten, de natuur, het universum wat ons zoveel heeft te vertellen over de bron van alles en onze essentie.

Workshop Maya-profiel collage
Graag nodig ik je uit voor een deze workshop, waarin we jouw persoonlijke Maya-Tzolkin teken gaan verkennen om vervolgens daarvan een profielcollage te gaan maken.

Door: Gonda Postma | d’Raadgever (Tzolkincoach)
Wanneer: Vrijdag 10 augustus van 13.30-17.30 u
Kosten: €  35
Zelf meenemen: tijdschriften, magazines, foto’s plaatjes voor de collages
Aanmelden graag via E: gonda@centrumpachamama.nl
PS:  Geef je bij aanmelding ook even je geboortedatum en tijd door?

Coaching & Other Wise Advice
Mijn naam is Gonda Postma en ik loop al een tijdje mee met mensen in hun levensprocessen, zelfbewustzijnsontwikkeling en loopbaanontwikkeling c.q. re-integratie.
Ik noem mijzelf daarin liefst een life- of spiegelreflectiecoach.
Verder ben ik in het werkend leven communicatie-, presentatie- en netwerkadviseur en fervent fotograaf. Daarbij ben ik coördinator van diverse activiteiten op gebied van spiritualiteit, bewustzijn en balans bij Çentrum Pacha Mama.

Ik heb geleerd hoe we deze Mayawijsheid & Tzolkin in ons eigen leven en werk kunnen toepassen van o.a. Elvira van Rijn, Nicole Zonderhuis, Peter Toonen, Kees Visser en Barbara Roth. Daarbij heb ik tevens door zelfstudie en praktijkervaring ondervonden dat Mayawijsheid een geweldige tool is voor bewustzijnsontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling, loopbaanontwikkeling, relaties, teamontwikkeling etc.

Jouw persoonlijke Maya-profiel
Volgens deze Maya wijsheid heeft ieder mens z’n eigen geboorteteken waarvan een persoonlijk profiel wordt afgeleid. Zo’n persoonlijk profiel wordt berekend aan de hand van de stand van de sterren en planeten tijdens je geboorte.
Je vindt er informatie over je persoonlijkheid in het hier en nu, je zielstukken uit het verleden, hoe je wordt uitgedaagd om in je leven door te ontwikkelen naar je moeiteloze zelf en je creatiekracht en zelfs informatie over je visie, missie, passie.
Je vind daarin uitgebreide informatie met betrekking tot jouw profiel (blauwdruk, archetype) en de thema’s van je levenspad.
PS: dit gaat vele malen verder dan horoscopen zoals velen van ons die wellicht kennen.

Daarnaast heb ik veel kennis en wijsheid van de natuur meegekregen van ‘de Indianen’ en andere natuurvolken. De wijsheid dat alles leeft, energie en met elkaar verbonden is en zo ook het mentale, emotionele, fysieke en spirituele in ons mensen niet van elkaar te scheiden is. Hoe interessant (en helend) is het om meer op deze manier naar onszelf en de dingen die in en om ons heen gebeuren te leren kijken.
Ik ga dan als onderdeel van een traject ook graag met mensen de natuur in of ergens waar ze zich in hun element voelen, waarbij van alles te bedenken is van een gezamenlijke wandeling tot een meerdaagse ‘retreat’

Met mijn kennis en kunde help mensen inzicht te krijgen in hun licht- en schaduwkanten, alsook in hun talenten en vaardigheden om ze van daaruit (weer) in hun kracht te zetten.
“Wie in zijn element is staat in zijn kracht” staat op mijn visitekaartje.
Ik wil de mensen graag laten stralen en stromen vanuit die volledige potentie.
Mijn uitgangspunt daarbij is dat ieder iets unieks en waardevols in zich heeft waarmee hij/of zij op een positieve manier kan bijdragen aan de samenleving

Wat kan ik voor jou betekenen als Tzolkin-coach?
Als je wilt kan ik je helpen die blauwdruk van jou te vinden en te vertalen c.q. verduidelijken om je van daar uit te helpen in jouw verdere persoonlijke- of loopbaanontwikkeling.
In één of een paar persoonlijke sessies, in een workshop, via skype, of samen erop uit de natuur in, je zegt het maar.
Als je wilt ben ik je gids en kunnen we samen jouw pad tekenen, uitstippelen, vormgeven, verbeelden, verwoorden en zo zorgen dat ook jij je levenspad en loopbaan steeds bewuster leert bewandelen en daarmee steeds dichter bij je essentie komt.
Daar waar de dingen steeds moeitelozer gaan en jij kunt stralen en creëren vanuit vreugde omdat het klopt.

Persoonlijk profiel
Graag maak ik ook foto’s waarbij ik uitdrukking geef aan de elementaire delen van jouw profielomschrijving. (ik hou van schone kunst en ben ‘toevallig’ óók een creatieve presentatieadviseur)
Desgewenst kan ik zowel in woord als in beeld een persoonlijk profiel voor je maken.
Lees meer…