Medicine Dance (R) CeremonY

Medicine Dance[R] CeremonY

Wat dans je in bestaan? Een dansritueel waarin we onze sensuele, creatieve energie vrij laten stromen.
We werken met intentie, sharings, adem, klank, zang en bewegingen om de rivier tussen womb, hart en keel te openen. Na een kundalini dans aarden we de ervaring in de wombdans van 11 bewegingen. Van spirit naar mater, van lucht naar aarde, van geest naar vorm, van zijn naar bewust gewaar handelen. De Medicine Dance[R] ceremonie is een op zichzelf staand ritueel of is een verdieping op de Acht Graalpoorten en bestaat dan uit acht transformatieve samenkomsten.

We dansen op blote voeten. Trek kleding aan waarin je je fijn voelt, vrij kan bewegen en die je natuur tot expressie brengt. We werken in een ceremoniële set en setting, in een cirkel. Het is transformatief werk en raakt diepere lagen van intimiteit en verbinding. Bij twijfel of dit ritueel bij je proces aansluit? Zoek de afstemming met mij op, info@nunqui.com 

Ik kijk er naar uit je (weer) te zien, samen de cirkel te laten dansen, ons medicijn te delen en vrij te laten stromen.

NB: Door een vorm van sponsoring te creëren is er een mogelijkheid voor iedere sister om mee te doen op basis van een bijdrage naar kracht. Voel je de roep om aan te sluiten neem dan contact op.