Meditatie en healingcirkel met Urim en Bron code stoelen

Nieuw bij Pacha Mama!
Meditatie- en healingcirkel met de Urim- en Bron-code stoelen

De meditatie- en healingcirkel wordt geleid door Renate Veenings en Matthijs Nicolai. Voor de meditatie maken we gebruik van de Urim- en Bron-Code stoel. Door deze stoelen in een cirkel te zetten ontstaat er een krachtig energetisch veld (lichtmatrix). Tijdens de meditatie kan je een intentie voor jezelf neerzetten maar dat hoeft niet. Geleidelijk zal de meditatie overgaan in een healing waarbij energetische blokkades worden opgeheven en oude belastende patronen losgelaten mogen worden. Door de Urim- en Bron-Code stoelen kan dit zowel op fysiek- als ziels-niveau. Renate en Matthijs begeleiden dit om dit liefdevol los te kunnen laten.

Wat kun je verwachten? Je kunt in de stoel gedrukt worden, je moe gaan voelen (ontspannen), beelden of kleuren gaan zien, tintelingen voelen, met de energie meebewegen (als een vortex). Het kan ook zijn dat je niets ervaart. Dit betekent echter niet dat er niets gebeurt. Laat je verassen en kom het ervaren!

Elke meditatiecirkel is anders en daarom kan je er gerust meerdere keren aan deel nemen. Tijdens de sessie werken we veel op intuïtie waardoor er verschillende meditaties/ healingen zijn.

Thema: Aarde Zielenstraal verbinding

Renate Veenings
Matthijs Nicolai
Info en opgave: info@fanneno.nl

 

Renate Veenings
Matthijs Nicolai