Ontspanningsworkshop voor jou en je hond – Danielle Spenner

Hoe fijn is het om eens op een hele andere manier met je hond in ontspanning te gaan?
Wil jij ervaren wat ontspanningsmassage voor jou en je hond kan betekenen… Je ervaart, voelt en leert het tijdens deze individuele workshop.

In de (individuele) workshop (van 60 min) kom je samen met je hond tot rust en in een ontspannen status. In een ruimte met heerlijke geurende essentiële olie wordt je eerst zelf bewust van jouw lichaam en laat je alles wat overbodig is los.

Hierna neem ik je mee in de wereld van bewust aanraken en massagetechnieken om je hond een ontspanningsmassage te kunnen geven. Met de aangeleerde technieken kun je na de workshop thuis aan de slag.

Deze methode van je hond aanraken maakt hem bewuster van zijn lichaam, werk je op het zenuwstelsel waardoor er “gelukshormonen” aangemaakt worden, werk je onbewust aan meer vertrouwen en een diepere vertrouwensband tussen jullie.

Niet alleen bij je hond heeft het zijn uitwerking. Deze methode is ook goed voor jou! Jij wordt je bewuster van je aanrakingen, van je eigen energie, je voert onbewust veel stress af en ook bij jou worden er “blije hormonen” aangemaakt.

* Ook zeer geschikt voor honden die angstig zijn, onzeker, hyperactief en/of snel overprikkeld raken.

Praktische informatie
Kosten van de workshop bedragen € 45,-

De workshop is te volgen op de volgende data en tijden:

11 april:
9.30 – 10.30 uur
11 – 12 uur VOL
12.15 – 13.15 uur

25 april: 
9.30 – 10.30 uur
13.00 – 14.00 uur
14.15 – 15.15 uur

Aanmelden kan door te mailen naar info@daniellespenner.nl