Open dag 2016!

Elk jaar opent Pacha Mama haar deuren zodat je kunt zien wat er onder andere het komende jaar zich hier voordoet. Het is een dag van samenzijn, samen eten en samen lachen. Wees welkom op de Open dag 2016, van 10:30 tot 17:15! Hieronder vind je het programma.

Programma

Openingswoord van Claasje en Jan Pieter (10:30 tot 11:00 – Buiten)

 

Inheemse drumtour (11:00 tot 11:30 – Buiten)

De Inheemse Drum Tour is een reizende Karavaan, door het hele land, in elke stad strijken wij neer om mensen bijeen te brengen, om stil te staan bij Moeder Aarde, want gaat het wel goed met Moeder Aarde door de manier waarop wij haar behandelen.

We zijn mensen vanuit alle 4 windstreken van de Aarde, Hollanders en AlifURU , en iedereen jong of oud, man of vrouw mag zich aansluiten.  

Samen drummen werkt  verbroederend, het is rustgevend, harmonieus. De intentie is om te drummen voor de krachtplaatsen van Moeder Aarde, om die te versterken, te helen en te beschermen. Neem dus je eigen drum ook mee!

 

Nalini Yoga – Almira Cedic (11:30 tot 12:15 –  Wolf en 15:30 tot 16:15 – Kolibri)

Yoga volgens de Kundalini Leer, iets aangepast aan de nieuwe tijd. Samen gaan we te stromen vanuit onze kern en ervaren hoe je door middel van yoga (meer) in verbinding kunt treden met je lichaam, ziel en geest! Het zou fijn zijn als je een schapenvacht, (meditatiekussen) handdoek/deken, bewegelijke kleding en een flesje water meeneemt! Er zijn yogamatjes aanwezig!

 

Zen meditatie – Eelco Smits (14:00 tot 14:45 en 15:40 tot 16:15 – Wolf)

De workshop is vooral een kennismaking met Zen meditatie. Wat is Zen meditatie en hoe doe je het? De workshop zal bestaan uit een korte uitleg over de Zen filosofie  en een paar praktische Zen meditatie oefeningen. Regelmatige beoefening van Zen meditatie heeft een positieve uitwerking op de kwaliteit van je leven. Mediteren vergroot bewustzijn en concentratie en brengt meer rust in het dagelijks leven.

 

De Kracht – Cora Nagtegaal-Staal (11:30 tot 13:00 en 14:45 tot 16:15 – Condor)

Familieopstellingen , systeemopstellingen is een methode die zonder veel woorden ons situaties laat zien die wij vaak niet weten. Alles word zichtbaar en daarna volgt er bewustwording, transformatie en healing. Zhineng Qigong maakt je lichaam soepel, geeft ontspanning en brengt rust in je hoofd. Geeft genezing bij ziektes met de juiste oefeningen. Klankheling. Heerlijk ontspannen liggen op een matje. De klanken en trilling doen de rest. Bij Natuurgenezing maak ik gebruik van Bach Bloesemremedies, NEI, integra, massage, ademwerk e.a om het zelfhelend vermogen in gang te zetten.

 

Engelen groepsconsult – Sjoukje Maria Kramer (11:30 tot 12:15 en 14:00 tot 14:45 – Kolibri)

De engelen willen ons vanuit de lichtwereld graag behulpzaam zijn in al wat wij meemaken op aarde. Bij een Engelenconsult kun je al je vragen en gedachten neer leggen voor de engelen. Ze zullen je met raad en daad bijstaan. Ze bieden je graag enige vorm van verlichting. Je kunt ook een engelenkaart trekken. Vaak geeft dat al enige richting voor het gesprek dat volgt. (max 5 personen)

 

Luisterend en helend zingen – Carina Eckes (12:15 tot 13:00 en 14:45 tot 15:30 – Kolibri)

Een heel hartelijke Welkom op “de weg van de stem”. Deze muzikale basisprincipes of spelregels zijn handvaten voor de ontwikkeling van één van de mooiste “instrumenten” die er bestaan: je eigen stem. Ik hoop dat je met veel plezier en vreugde je stem als muziekinstrument, maar ook als instrument voor heling en bezieling leert ervaren en dat je de natuurlijke taal van je zingen vindt en verdiept. Een oneindige rijkdom aan mogelijkheden wacht ons door de kracht van het gezang!

 

Vedic Art – Maureen Voigt (11:30 tot 13:00 en 14:00 tot 16:15 – Hamster)

Verbindt je met je eigen creativiteit! Opent je bewustzijn! Maakt je vrij om weer te spelen, te durven schilderen! Daagt je uit om nieuwe paden in te slaan! Stimuleert je om vanuit je hart te schilderen en te leven! Het creatieve proces maakt je spiritualiteit (meer) wakker! Techniek en kennis over schilderen hoef je niet te hebben, wel zin om lekker te gaan schilderen!

 

Wet van Aantrekking – Belinda Scholten (14:00 tot 14:45 – Condor)

We kennen allemaal de dagen en momenten die vanzelf gaan. Ze lopen zo mooi, dat je dat onmogelijke zo had kunnen plannen. Wil jij zulke dagen? Wil jij weten hoe deze flow ontstaat en hoe je deze vast kunt houden. Belinda laat je kennismaken met de Wet van de Aantrekkingskracht. Aan de hand van praktische voorbeelden, kom je er achter hoe je deze natuurwet, die net zo wezenlijk is als de zwaartekracht, effectief toe kunt passen.

 

Art of Feminine Presence – Ali Spiekhout (12:15 tot 13:00 – Wolf)

Art of Feminine Presence gaat over fysiek en energetisch aanwezig zijn. Wanneer jij aanwezig bent in je vrouwelijke essentie ben je authentiek en voel jij je ontspannen, open, zacht en krachtig. Je hoeft niet te pushen om dingen gedaan te krijgen. Je trekt de aandacht die je wilt. D.m.v. oefeningen leer jij jouw vrouwelijke essentie (h)erkennen en belichamen.

 

Hart IQ in de praktijk – Ali Spiekhout (14:45 – 15:30 – Wolf)

Hart IQ gaat over zo omgaan met jezelf dat jij, wanneer je dat wilt, in je kracht kan komen. Voor ieder die echt wil zijn en meer levensvreugde en verbinding wil.

 

Inheemse drumtour (16:15 tot 17:15 – Buiten)

De Inheemse Drum Tour is een reizende Karavaan, door het hele land, in elke stad strijken wij neer om mensen bijeen te brengen, om stil te staan bij Moeder Aarde, want gaat het wel goed met Moeder Aarde door de manier waarop wij haar behandelen.

We zijn mensen vanuit alle 4 windstreken van de Aarde, Hollanders en AlifURU , en iedereen jong of oud, man of vrouw mag zich aansluiten.  

Samen drummen werkt  verbroederend, het is rustgevend, harmonieus. De intentie is om te drummen voor de krachtplaatsen van Moeder Aarde, om die te versterken, te helen en te beschermen. Neem dus je eigen drum ook mee!

*

Na de tijd gaan we gezellig met zijn allen eten.Als iedereen wat lekkers meeneemt en voor één iemand extra, dan is er overvloed voor iedereen! (potluck)