Open dag 2019

Zaterdag 28 september is onze Open Dag! De hele dag is ons centrum open voor iedereen die al eens een kijkje heeft willen nemen. Je kunt deelnemen aan een prachtig programma aan workshops, lezingen en presentaties. Natuurlijk kun je kennismaken met alle trainers, coaches, lichtwerkers en docenten die het komende jaar (weer) in ons centrum hun passie met je delen. 

Programma
10.00 uur: Opening door Claasje Kos
10.30 – 16.00 uur: Workshops, lezingen en presentaties
o.a. Integrale Yoga, Tai Chi, Fantasie-klankreis, Kennismaken met het Universeel Soefisme en de Baha’s, Spiegelcoaching met honden, Aandacht voor verlies, Healing en Intuïtie, Integrated Energie Therapy, Sjamanistische workshops, Luisterend en Helend zingen en nog veel meer!
16.00 – 17.00 uur: Afsluiting, drankje en muziek

Binnenkort vind je op deze plek het hele programma van die dag. Natuurlijk kun je ook facebook in de gaten houden. 

Meer informatie

Je kunt deze dag gratis deelnemen aan alle workshops, lezingen en presentaties. Natuurlijk ben je ook van harte welkom om gewoon zo een kijkje te nemen. Er worden heerlijke hapjes en een lunch geserveerd, hiervoor vragen we wel een kleine vergoeding. 

Je hoeft je niet aan te melden voor de open dag. Toch is het voor ons wel fijn om te weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Weet je dus zeker dat je komt? Laat het ons weten via de mail, dat is voor ons erg fijn.