Pendelen

Er zijn diverse soorten pendels te koop, van (berg)kristal, hout , (edel)metaal en steen. Er zijn grote en kleine pendels te koop. Een kristallen pendel is de meest voorkomende. Een houten pendel is zeer gevoelig, voor veel mensen te gevoelig.
Naast dat je een pendel kan kopen kan je ook een ring van jezelf (dus niet van een ander) gebruiken als pendel.
Veel mensen denken dat pendelen vanzelf gaat; je koopt een pendel en je kan er meteen mee aan de slag. Niets is minder waar. Belangrijk is een juiste keuze te maken.

De aanschaf van een pendel doe je door zorgvuldig te voelen en te ervaren. Als je in de winkel een keuze moet maken dan is het belangrijk dat je de tijd neemt. Neem een pendel in je hand en loop eens gedachteloos door de winkel, vervolgens voel je of en wat de pendel met jou doet; voelt hij warm of koud, is de pendel zwaar of juist licht, wil je ‘m het liefst zo snel mogelijk weer weg leggen, of voelt de pendel zo vertrouwt dat je ‘m niet meer los wilt laten, in dat geval heb je zeker de juiste gekozen.

Als je de pendel aangeschaft hebt dan moet deze op jou afgestemd worden en daarna ingewijd en ingewerkt worden zodat je deze optimaal in vertrouwen kan gebruiken.
Dit is wat je in de workshop gaat leren.

Kosten:  € 25,00

Opgave:  via info@centrumpachamama.nl of sjamanismefriesland@hotmail.com