Sneltraject Trance healing en reading – Belinda Keyzers

Onze ervaring en uitgangspunt is dat iedereen talent heeft voor healing en reading. De één wat meer dan de ander, maar iedereen heeft talent. En zoals met elk talent, daar moet je mee oefenen om dat te verbeteren.

 

Het unieke is dat deze training speciaal voor Leeuwarden is gemaakt.

Het verschil met de basis training en de verdieping training die we normaal in Rotterdam of Baarn geven is het in Leeuwarden langere dagen worden waardoor minder weekeinden nodig zijn.

De ervaring leert ons dat door deze intensieve manier van werken, de cursisten werkelijk in een hoog tempo hun vaardigheden ontwikkelen en verdiepen. Dit komt mede door de intensieve begeleiding van meerdere trainers in een groep. En door een weekeind lang , vol in te zitten.
Je gaat er dus niet uit en terug naar je dagelijkse beslommeringen.
Onze  ervaring en uitgangspunt is dat iedereen talent heeft. De een wat meer dan de ander, maar iedereen heeft talent voor healing en reading. En zoals met elk talent, daar moet  je mee oefenen om dat te verbeteren.
Wat leer je.
Je leert om je talent te benutten en vooral om er op te vertrouwen dat wat je ziet, voelt en doorkrijgt, goed is. Je leert om verbinding, een link, te maken met de wereld om ons heen. Je leert je intuïtieve en helende talenten  te ontdekken en te verdiepen. Het onbewuste, bewust te maken. Boodschappen specifiek te maken. Feitelijk leer je om op een andere manier waar te nemen.
Voor wie?
Voor iedereen die geïnteresseerd is in dit onderwerp. Zijn/haar talenten wil inzetten in het werk. Voor iedereen die heel veel wil oefenen onder deskundige begeleiding. Voor iedereen die binnen 3 weekeinden een hoog niveau van reading en healing wil halen. Voor iedereen dus die heel intensief aan de slag wil.

Deze training is zowel voor beginners als iedereen die al eerder opleidingen heeft gedaan.
Wat doen we?
Heel veel oefenen. Veel te oefenen in een vertrouwde, ontspannen, maar vooral veilige omgeving.

Je traint jezelf om te vertrouwen op je helende en intuïtieve vaardigheden. Je leert in je in te voelen en het benoemen van vragen en klachten van de ander. We oefenen ook in het op afstand invoelen en helpen van anderen.

Tijdens dit sneltraject geven we aandacht aan het ontwikkelen van de trance, hoe samen te werken met de spirituele wereld, hoe te behandelen en wordt je intuïtieve vermogen snel verder ontwikkeld. Je leert het voelen en benoemen van klachten van de ander, vergroot en verdiept in sneltempo je spirituele ontwikkeling, ontwikkelt je vermogen op het gebied van trance healing en reading en het doorgeven van boodschappen.
 
Sneltraject 1 staat gelijk aan basis training die we in Rotterdam bij centrum Djoj geven, na het sneltraject bestaat de mogelijkheid om door te stromen naar twee weekenden verdieping als blijkt dat je de stof heel goed beheerst, dit zal blijken uit het praktisch examen wat je aan eind van het sneltraject doet, wat wil zeggen dat je voor je examen een reading en een healing geeft.
 

Data
18-19 januari,
7-8 maart,
28 en 29 maart
 
Les van zaterdag van 10 tot 16.00 en 20-22 uur en zondag 10.00-17.00
 

Kosten en opgave

Kosten 950,-, incl. koffie en thee
Mocht je ook het sneltraject 2 gaan doen ontvang je 100,- korting op het totaal bedrag.

Aanmelden voor het sneltraject kan via: belindakeyzers@hotmail.com

Er is mogelijkheid om bij Centrum Pacha Mama een kamer te boeken, neem hiervoor contact op met info@centrumpachamama.nl.


Over de trainers:

Mijn naam is Belinda Keyzers. Ik ben geboren en getogen in Horst in Limburg. Gestudeerd in Amsterdam en heb een praktijk in Baarn.

Ik heb de gave om dingen te zien en te voelen die niet iedereen ziet. Wat ik zie en voel kan ik aan anderen doorgeven. Heb daarmee  het voorrecht om mensen te ondersteunen en te helpen die lichamelijk,  emotionele en mentale problemen hebben. Maar ook te helpen bij het inzicht krijgen in een carrière, of het maken van keuzes.  Bedrijven te helpen die voor keuzes staan, of die eens op een andere manier naar hun bedrijf en werknemers willen kijken.

Als klein kind merkte ik al dat ik anders was. Ik zag dingen die anderen niet zagen, voelde dingen aan. Het op die manier voelen en zien was en is voor mij vanzelfsprekend. Door de jaren heen heb ik geleerd dat dat niet voor iedereen zo is.

Na mijn middelbare school heb ik 2 HBO opleidingen afgerond op sociaal pedagogisch en medisch gebied. Heb daar ook in gewerkt. Kwam er in de loop van tijd achter dat het benutten van mijn natuurlijke talenten me veel meer voldoening en energie gaf, en bovenal, dat ik er heel veel mensen mee kan helpen.

Naar aanleiding daar van ben ik mijn eigen praktijk gestart. Geef daar consulten, workshops en trainingen. Zowel in Nederland als in het buitenland.  Ik ben er namelijk van overtuigd, en zie dat bevestigd in elke workshop en training, dat iedereen het talent heeft om op een andere manier waar te nemen. Te voelen, te duiden en daar op te vertrouwen.

Met name het leren vertrouwen op je waarnemingen is heel belangrijk. We hebben allemaal de ervaring dat je ergens een gevoel bij hebt, waar je de vinger niet op kan leggen, en later blijkt dat je ‘gevoel’  klopt.

In mijn praktijk komen mensen die zelf of met hun bedrijf op een keuzemoment staan. Of die een bepaalde situatie willen laten beoordelen. Ik doe dat met veel plezier. Het is mijn passie om mensen te leren hoe ze  anders kunnen waarnemen en daarop kunnen vertrouwen. Daar is nog heel veel te winnen.

Petra de vries

Petra heeft de opleiding trance healing en reading bij Belinda gevolgd en werkt nu samen met Belinda. Samen geven zij de (inter)-nationale trainingen en workshops, onder andere op Bonaire, in Cambrils Spanje en op Menorca. En uiteraard in Nederland, onder andere bij Djoj in Rotterdam. Petra heeft een praktijk in Vinkeveen waar zij o.a. consulten en massagetherapie behandelingen geeft.