Sneltraject Trance healing en reading (2) – Belinda Keyzers

Ben je nieuwsgierig hoe ver je talent echt rijkt? Behoefte aan verdieping wat je in sneltraject 1 hebt geleerd? Wil je onder intensieve begeleiding veel en intensief oefenen, dan is deze training iets voor jou.

In deze Training verdiepen we de healing en Anders Waarnemen technieken die je al geleerd hebt, zodat je nog meer leert vertrouwen op wat je ziet en doorkrijgt, zodat je nog zuiverder kunt doorgeven en zodat je boodschappen nog specifieker worden. Dit doen we weer door veel en vaak te oefenen. Ook met aanvullende technieken zoals massage, clowning en stembevrijding.

Wat leer je.

Je leert onderscheid te maken in dat wat je voelt. Wat is van jou en wat van de ander.
Je leert nog zuiverder boodschappen en energie door te geven zonder dat je ‘hoofd’ zich er mee bemoeit.
Specifiekere boodschappen doorgeven waar de ander zich in herkent.
Je brengt je bewustzijn naar een dieper niveau.
Coaching en observatie technieken
Stembevrijding,
Intervisie met andere deelnemers.

Voor wie?

Voor iedereen die het sneltraject 1 heeft gedaan of ergens anders een training heeft gevolgd. Misschien zelf consulten wil gaan geven. Zijn/haar talenten wil inzetten in het werk. Op termijn zelf een praktijk wil opzetten. Voor iedereen die heel veel wil oefenen onder deskundige begeleiding. Voor iedereen die in drie weekeinden een hoog niveau van Anders waarnemen en Healing wil halen. Voor iedereen dus die heel intensief aan de slag wil.


Data

Nog geen data bekend. 

Lestijden zaterdag 10.00 –  22.00 uur en zondag 10.00 – 17.00


Kosten en opgave

Kosten 950,-, incl. koffie en thee

Aanmelden voor het sneltraject kan via: belindakeyzers@hotmail.com

Er is mogelijkheid om bij Centrum Pacha Mama een kamer te boeken, neem hiervoor contact op met info@centrumpachamam.nl.


Over de trainers:

Mijn naam is Belinda Keyzers. Ik ben geboren en getogen in Horst in Limburg. Gestudeerd in Amsterdam en heb een praktijk in Baarn.

Ik heb de gave om dingen te zien en te voelen die niet iedereen ziet. Wat ik zie en voel kan ik aan anderen doorgeven. Heb daarmee  het voorrecht om mensen te ondersteunen en te helpen die lichamelijk,  emotionele en mentale problemen hebben. Maar ook te helpen bij het inzicht krijgen in een carrière, of het maken van keuzes.  Bedrijven te helpen die voor keuzes staan, of die eens op een andere manier naar hun bedrijf en werknemers willen kijken.

Als klein kind merkte ik al dat ik anders was. Ik zag dingen die anderen niet zagen, voelde dingen aan. Het op die manier voelen en zien was en is voor mij vanzelfsprekend. Door de jaren heen heb ik geleerd dat dat niet voor iedereen zo is.

Na mijn middelbare school heb ik 2 HBO opleidingen afgerond op sociaal pedagogisch en medisch gebied. Heb daar ook in gewerkt. Kwam er in de loop van tijd achter dat het benutten van mijn natuurlijke talenten me veel meer voldoening en energie gaf, en bovenal, dat ik er heel veel mensen mee kan helpen.

Naar aanleiding daar van ben ik mijn eigen praktijk gestart. Geef daar consulten, workshops en trainingen. Zowel in Nederland als in het buitenland.  Ik ben er namelijk van overtuigd, en zie dat bevestigd in elke workshop en training, dat iedereen het talent heeft om op een andere manier waar te nemen. Te voelen, te duiden en daar op te vertrouwen.

Met name het leren vertrouwen op je waarnemingen is heel belangrijk. We hebben allemaal de ervaring dat je ergens een gevoel bij hebt, waar je de vinger niet op kan leggen, en later blijkt dat je ‘gevoel’  klopt.

In mijn praktijk komen mensen die zelf of met hun bedrijf op een keuzemoment staan. Of die een bepaalde situatie willen laten beoordelen. Ik doe dat met veel plezier. Het is mijn passie om mensen te leren hoe ze  anders kunnen waarnemen en daarop kunnen vertrouwen. Daar is nog heel veel te winnen.

Petra de vries

Petra heeft de opleiding trance healing en reading bij Belinda gevolgd en werkt nu samen met Belinda. Samen geven zij de (inter)-nationale trainingen en workshops, onder andere op Bonaire, in Cambrils Spanje en op Menorca. En uiteraard in Nederland, onder andere bij Djoj in Rotterdam. Petra heeft een praktijk in Vinkeveen waar zij o.a. consulten en massagetherapie behandelingen geeft.