The magic within – Belinda Keyzers

Je maakt op deze kennis met andere waarnemingstechnieken, die je die dag ook inzet om nieuwe inzichten te krijgen. Dit is vooral een dag voor jezelf, waarin je ervaart wat healing en reading technieken voor jou kunnen betekenen. Het zal je inzicht in jezelf geven op lichamelijk, emotioneel en spiritueel vlak.

Misschien sta je op een kruispunt en weet je niet welke kant je op wil , dan helpt deze dag om daar duidelijkheid in te krijgen. Zit je niet zo goed in je vel, dan helpt deze dag om duidelijk te krijgen waar het aan ligt en zullen er wellicht dingen worden opgelost.

Het is een dag van ervaren en zelf aan de slag gaan met andere waarnemingen technieken.

 

Ervaren en doen

De workshop is vooral ervaren en doen. De ervaring van vorige deelnemers is dat deze dag een mooie gelegenheid is om volledig met reading en intuïtie bezig te zijn. Je bent onder gelijkgestemden. Voor iedereen is er volop mogelijkheid om te oefenen en te doen. Er wordt in een vrolijke, praktische maar vooral ontspannen en veilige sfeer gewerkt. Je staat versteld wat je kunt!

Voor de mensen die net beginnen of twijfelen geldt:

Wanneer je je aangetrokken voelt tot deze workshop, zegt dat genoeg over je gaven en hoef je geen zorgen te maken over je geschiktheid. Een beetje zelfvertrouwen en beginnersmoed is genoeg om een inspirerende dag te hebben. Je zult versteld staan van wat je bij je zelf ontdekt!

De ervaring van degenen die deze workshop eerder hebben gedaan is dat het een zeer intensieve dag is, waar veel aspecten van spiritualiteit langs komen. Weinig theorie, maar heel veel doen. Het is tenslotte een work-shop. Velen waren positief verbaasd over wat ze konden en wat ze ervaarden. Vaak wordt aangegeven dat het oefenen met gelijkgestemden heel veel plezier en voldoening geeft. Hier hoef je niemand uit te leggen wat je aan het doen bent.

Sommigen komen regelmatig terug om te oefenen in de veilige omgeving die gecreëerd wordt.

Wanneer, waar en kosten.
  • Zondag 8 september 10.00 uur-16.00 uur
  • Lunch zelf regelen
  • Kosten masterclass € 95,-
  • Aanmelding voor de training via info@artoflifeacademy.nl

Mocht je ook de training “heal in one day” gaan volgen die op 7 september  plaats vind dan betaal je geen € 190,- maar €165,-

Er is een mogelijkheid om in pachamama te overnachten.  Hierover kun je contact opnemen met info@centrumpachamama.nl

Over de trainers:

Mijn naam is Belinda Keyzers.Ik ben geboren en getogen in Horst in Limburg. Gestudeerd in Amsterdam en heb een praktijk in Baarn.

Ik heb de gave om dingen te zien en te voelen die niet iedereen ziet. Wat ik zie en voel kan ik aan anderen doorgeven. Heb daarmee  het voorrecht om mensen te ondersteunen en te helpen die lichamelijk,  emotionele en mentale problemen hebben. Maar ook te helpen bij het inzicht krijgen in een carrière, of het maken van keuzes.  Bedrijven te helpen die voor keuzes staan, of die eens op een andere manier naar hun bedrijf en werknemers willen kijken.

Als klein kind merkte ik al dat ik anders was. Ik zag dingen die anderen niet zagen, voelde dingen aan. Het op die manier voelen en zien was en is voor mij vanzelfsprekend. Door de jaren heen heb ik geleerd dat dat niet voor iedereen zo is.

Na mijn middelbare school heb ik 2 HBO opleidingen afgerond op sociaal pedagogisch en medisch gebied. Heb daar ook in gewerkt. Kwam er in de loop van tijd achter dat het benutten van mijn natuurlijke talenten me veel meer voldoening en energie gaf, en bovenal, dat ik er heel veel mensen mee kan helpen.

Naar aanleiding daar van ben ik mijn eigen praktijk gestart. Geef daar consulten, workshops en trainingen. Zowel in Nederland als in het buitenland.  Ik ben er namelijk van overtuigd, en zie dat bevestigd in elke workshop en training, dat iedereen het talent heeft om op een andere manier waar te nemen. Te voelen, te duiden en daar op te vertrouwen.

Met name het leren vertrouwen op je waarnemingen is heel belangrijk. We hebben allemaal de ervaring dat je ergens een gevoel bij hebt, waar je de vinger niet op kan leggen, en later blijkt dat je ‘gevoel’  klopt.

In mijn praktijk komen mensen die zelf of met hun bedrijf op een keuzemoment staan. Of die een bepaalde situatie willen laten beoordelen. Ik doe dat met veel plezier. Het is mijn passie om mensen te leren hoe ze  anders kunnen waarnemen en daarop kunnen vertrouwen. Daar is nog heel veel te winnen.

Petra de vries

Petra heeft de opleiding trance healing en reading bij Belinda gevolgd en werkt nu samen met Belinda. Samen geven zij de (inter)-nationale trainingen en workshops, onder andere op Bonaire, in Cambrils Spanje en op Menorca. En uiteraard in Nederland, onder andere bij Djoj in Rotterdam. Petra heeft een praktijk in Vinkeveen waar zij o.a. consulten en massagetherapie behandelingen geeft.