Ondernemen vanuit Kernkracht – Danielle Spenner

‘Ondernemen vanuit Kernkracht’ is een Bussinesscoachingstraject voor ondernemen vanuit je hart, aangeboden door Danielle Spenner -Kernkracht Spiegelcoach.

Dit trainingstraject, bestaat uit 4 blokken strategische business coaching.
Van jouw ideale klant, verkoopfunnels, zichtbaarheid, communicatie, jouw aanbod tot aan tarieven en hoe kom ik aan klanten… Alles komt voorbij.
Elk businessblok duurt 3 uur en is 1x per maand. In de tussentijd ga je natuurlijk ook thuis aan de slag met datgene wat je in de blokken leert.

Naast de businessblokken in groepsverband zijn er ook nog 6 online coach sessies van ieder 30 minuten waarin we 1 op 1 aan de slag gaan en samen de diepte in duiken. Verder ervaar je het gehele traject ook email en telefonische ondersteuning.
Na deze business coaching heb je zelf voldoende handvatten en tools om verder te gaan bouwen. Je hebt nu een solide basis staan!

Wil jij in deze 4 maanden jouw praktijk/ bedrijf een stevige basis geven.
Wil je geld gaan verdienen en klanten aan gaan trekken?
Twijfel dan niet en volg je hart!
Spring en ga werken vanuit jouw hart en ontdek jouw kernkracht. Je zult nog versteld staan welke mooie kwaliteiten jij kunt meenemen jouw ondernemerschap in!
Ook jij kunt ondernemen vanuit jouw kernkracht…

Voor dit traject betaal je normaal € 1425,- exclusief BTW.
Omdat ik graag het ondernemen vanuit jouw hart, jouw kernkracht stimuleer bied ik NU dit traject aan voor € 1225,- exclusief BTW
Het traject mag ook in 4 maandelijkse termijnen betaald worden.

Aangezien er maar beperkt plek is en dit een eenmalige aanbieding is adviseer ik je goed in te voelen of dit past op jouw pad. Uiteraard gaan we in de businessblokken ook heel veel voelen dus kijk niet raar op als ik je in een meditatie zet om bijvoorbeeld goed naar je doelgroep te kijken 🙂

Aanmelden kan telefonisch of via de mail: danielle@daniellespenner.nl.
Heb je vragen over dit aanbod dan hoor ik het graag!

Lieve groet,

Danielle