Transformational Breathing & Heart-IQ

  • Vind je het moeilijk om echt naar jezelf te luisteren en te volgen wat bij jou past?
  • Wil jij zelfvertrouwen ervaren en voller, vrijer en krachtiger in het leven staan?
  • Heb je geen idee hoe je verder wilt of kunt in je werk of je relatie?

Weet dan dat ik je daarbij kan helpen.

Ali Spiekhout, Adem en Heart-IQ coach
Mijn naam is Ali Spiekhout, en al meer dan 20 jaar werk ik als coach en heb ik mij verschillende methoden eigen gemaakt om jou verder te helpen.

Ik ga er vanuit dat de wijsheid in jou zelf zit en dat het de kunst is om dat duidelijk te krijgen en ernaar te luisteren. Mijn coaching is er op gericht om jou in je kracht te zetten en de antwoorden op de vragen die je hebt uit jou zelf te halen. Dit betekent dat ik je help om in je lijf te zijn, naar jezelf te luisteren en je mogelijkheden om je beter en vreugdevol te voelen, uit te breiden. Mijn coaching is gericht op je fysieke, emotionele, energetische en mentale lichaam.

Afhankelijk van waar jij bent zal mijn insteek  veelal de adem zijn om vandaar uit verder te kijken naar wat nodig is. Jouw adem is n.l.  een afspiegeling van wat er binnen in jou gaande is. Daarnaast heeft de ademhaling een intelligentie van zichzelf en gaat naar de gebieden waar het nodig is. De adem is een eenvoudige manier om je in contact met je kracht te brengen. Door jouw ademhaling uit te breiden, schoon je op en  krijg je letterlijk en figuurlijk meer ruimte en inzichten. In één adem sessie kan al veel opgeruimd worden en inzicht gekregen.

Hoeveel coachingsessies er nodig zijn en hoe gewerkt wordt is verschillend per persoon en afhankelijk van de klacht of het doel wat je wilt bereiken. Ik werk met iedere man of vrouw die  vrijer, voller en ontspannen in het leven wil staan en een leven wil dat past en vreugde brengt.

Praktijk bij Centrum Pacha Mama
Op dinsdagen kun je bij mijn praktijk in Centrum Pacha Mama terecht voor een ademsessie of een coachingstraject waarin ik ook jouw Heart-IQ (intelligentie van je hart) gebruik.
Voorafgaand aan een sessie vindt er eerst een kennismakingsgesprek plaats.
Een coachingsessie duurt gemiddeld 1,5 uur en kost 95 euro.
Wanneer je een traject ingaat van meerdere sessies wordt de prijs aangepast.

Wanneer je geïnteresseerd bent neem contact op.
Telefonisch of via skype kunnen we met elkaar kennis maken en duidelijk krijgen of het klikt en of ik bied wat je zoekt. Dit kennismakingsgesprek is vrijblijvend en gratis.

Hartelijke groet,

Ali Spiekhout – Authentiek Vrouw Zijn
Gecertificeerd adem- en Heart-IQ coach
contact:  ali@authentiekvrouwzijn.nl
tel: 06-28664596
www.authentiekvrouwzijn.nl