Vrouwelijk & Krachtig – Ali Spiekhout

Ontdek hoe jij je kunt verbinden met je vrouwelijke kracht en de energie kunt activeren.
Het gevolg is dat jij:
-gaat stralen en je ontspannen en zeker voelt
-jouw aantrekkingskracht vergroot
-moeiteloos je grenzen aangeeft
-jezelf kunt horen en kunt volgen wat goed voor je is

Waarom is het belangrijk je vrouwelijke kracht te activeren 
Door gebeurtenissen in ons collectief verleden, ons persoonlijk verleden en de verwachtingen van onze snelle maatschappij zijn veel vrouwen niet of nauwelijks meer in contact met hun vrouwelijke kracht. Veel vrouwen zijn geneigd vooral hun mannelijke energie van doelgerichtheid, actie en logisch denken in te zetten. Dit resulteert erin dat vrouwen verhard of/en opgebrand raken. Om je goed te voelen en ontspannen aan te trekken wat jij werkelijk wenst is het belangrijk dat er balans is in het gebruik van je mannelijke en je vrouwelijke energie. Hiervoor is het belangrijk je te verbinden met je krachtcentrum, in je lijf te komen en je vrouwelijke energie te activeren. Zodat je weer kan luisteren naar jezelf en de kracht voelt om te volgen wat goed voor jezelf en je omgeving is.

De oefeningen de je doet in de workshop zijn diepgaand en praktisch. Na de workshop kun je ze zelf gebruiken. Ze zijn afkomstig uit de beproefde methode Art of Feminine Presence.

Hoe?
Deze workshop bestaat uit twee dagen. Deel 1 en deel 2 (15-12-2018). Je bent niet verplicht deel 2 te volgen maar zonder deel 1 kun je deel 2 niet volgen. De workshop is van 10.00-17.00 uur. Tussendoor zijn er pauzes. Neem zelf je lunch mee.

Gun jezelf een ontspannen en magnetisch leven en doe mee.

Vrouwelijk & Krachtig deel 1
24 november 2018
10.00-17.00 uur in Centrum Pacha Mama, Mearsterpaed 8 te Lekkum
Kosten: € 119

Meld je aan voor 24 oktober met het aanmeldingsformulier op de website;
of via de mail: ali@authentiekvrouwzijn.nl

Ali Spiekhout
tel. 06-28664596