Vrouwelijk & Krachtig – Art of Feminine Presence

Vrouwelijk en krachtig  ben je wanneer je ontspannen en liefdevol kunt aantrekken wat je wilt en je gehoord en gezien wordt en je sensueel voelt.
Dit kan je bereiken door je vrouwelijke energie te activeren.

Vrouwelijke energie
Jouw vrouwelijke energie is een liefdevolle, sensuele, creatieve, verbonden en aantrekkende energie. Wanneer jij deze energie activeert voel jij je ontspannen, zeker en sensueel. Je hebt beschikking over deze energie maar door drukte, de zorg voor anderen en carrière raakt dit vaak ondergesneeuwd.  Hiernaast hebben vrouwen vaak afgeleerd om deze energie bewust te gebruiken. Dit is o.a. zo omdat de maatschappij vooral de doelgerichte, actieve en naar buiten gerichte mannelijke energie waardeert. Deze energie heb je als vrouw ook nodig maar wordt vaak uit balans met het vrouwelijke gebruikt. Hierdoor raak je als vrouw gestrest, uitgeblust en verhard. Oftewel je raakt uit je vrouwelijke kracht. Je bedenkt je leven i.p.v. je innerlijke wijsheid te volgen. Om in je kracht te staan, je goed te voelen en te leven vanuit jouw innerlijke wijsheid is het belangrijk om jouw vrouwelijke energie te activeren.

De workshop
De workshop Vrouwelijk en Krachtig helpt je om je opnieuw te verbinden met je vrouwelijke energie en deze te activeren. De structuur en oefeningen zijn afkomstig uit Art of Feminine Presence en gebaseerd op tantric dance of the sacred feminine e.a. spirituele leringen. Je zult merken dat door deel te nemen aan deze energetische, fysieke en mentale oefeningen jij je opener, zekerder en sensueler gaat voelen. Ook hoor ik vaak dat relaties hierdoor ten goede veranderen. In de workshop krijg je praktische handvaten die je kunt inzetten op de momenten dat je het nodig hebt. Ook ga je de kracht van zusterschap ervaren. Het samen zijn, de herkenning en waardering geven jou een stevige basis geeft om je vrouwelijke kracht ook te laten zien en horen in de buitenwereld.

  • Je ervaart je innerlijke rust en kracht
  • je vergroot jouw aantrekkingskracht
  • Je gaat stralen en wordt echt gehoord en gezien
  • Je krijgt toegang tot je innerlijke wijsheid
  • Je voelt je sensueel en sexy

Vrouwelijk & Krachtig
De workshop bestaat uit twee delen:
-Introductieworkshop
In deze workshop maak je kennis met je vrouwelijke energie en kracht en krijg je handvatten aangereikt om je vrouwelijke energie te activeren. Na deze workshop heb je de keuze of je mee wilt doen aan het vervolg.
Locatie: Centrum Pacha Mama, Mearsterpaed8,  te Lekkum.
Kosten introductieworkshop: € 35

-Vervolgworkshops Leven en werken vanuit je vrouwelijke kracht.
Dit is een serie van 7 workshop-avonden (1x per week)

Ali Spiekhout – Authentiek Vrouw Zijn
www.authentiekvrouwzijn.nl
E: ali@authentiekvrouwzijn.nl
tel. 06-28664596