Wim Hof Methode

Wim Hof Methode fundamentals workshop

Plaats jezelf deze dag in de bekwame handen van Jeroen. Een WHM instructeur leert jou de 3 pijlers van de Wim Hof Methode: Ademhalingstechniek, Koude training, en de juiste mindset. Kom erachter hoe je middels zuurstof en kou je lichaam en geest kunt optimaliseren, en welke fysiologische processen hieraan ten grondslag liggen.

“Groei door weerstand”

De methode rukt je los uit gewoonten die je niet dienen. Wil je weer voelen? Wil je leren vertrouwen op dat stemmetje van binnen? Door mentale flexibiliteit maak je bewust gezondere keuzes die leiden tot fysieke en psychologische gezondheid. Als Wim Hof instructor kan hij jou hierbij begeleiden. En als ervaringsdeskundige weet Jeroen hoe moeilijk het is om gewoontes die veilig voelen los te laten.

Het programma begint in de regel met een algemene uitleg over de Wim Hof Methode, en omvat in ieder geval een WHM ademhalingssessie en (vrijwillig) ijsbad. Na afloop is er ruim tijd voor bezinning en beschouwing, en gedurende de workshop staat de instructeur klaar voor al je vragen.

Expect the unexpected.

Door Jeroen kuiper
info@natuurlijkmentaal.nl