Womb of Light-Het Heru Dansrite

Workshop Womb of Light * Het Heru Dansrite

zaterdag 15 december, 14 – 17uur @bij Centrum Pacha Mama, Lekkum [Frl]

Fotografie: Sandra Gielesen

Laat mij je meenemen op een reis van 11 bewegingen. Een meditatieve dans, een heilige helende dans die zacht heupwiegend, vertraagd en als door water bewegend, je vreugde, vrouwelijkheid en

levensenergie aanwakkert. Zo vieren we het leven en vrouw -zijn.
De 11 bewegingen zijn de uitgebeelde 11 universele principes van heling volgens de Oudegyptische boom des levens, Paut Neteru. Iedereen kan meedoen.
De Het Heru Healing Dance nodigt je uit om te dansen vanuit het hart en innerlijke rust en vreugde uit te nodigen in je lijf en leven.
Deel het met je vriendinnen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. We dansen op blote voeten en dragen kleding waarin we ons vrij kunnen bewegen. Vind je het leuk om een rok aan t
e trekken of een sari om je heupen te binden? Leuk!
Is dat niet jouw ding? Prima! Wees jezelf.
Vrouwelijkheid is niet te vangen in een verschijningsvorm.

De Womb of Light Dansrite is een dansritueel met intuïtieve dans en de Het Heru Healing Dance. We openen de dansreis met een womb-meditatie en dans van de elementen om na een theepauze de Het Heru Healing Dance te openen.
Er wordt gewerkt met nardusolie en essences.
Achtergrond
Reino van der Velde [‘69] is eigenaar van Nunqui soulcoaching. Ze put o.a. uit een rijke ervaring met zijnsgerichte coaching, healing en dans-en lichaamswerk.
Ze is geworteld in het sjamanisme. Na 30 jaar is Reino weer in Friesland neergestreken waar zij in Ureterp is opgegroeid. Ze woont en werkt in Wijnjewoude.
Womb of Light – Het Heru Dansrite
Datum: zaterdag 15  december
Plaats: Centrum Pacha Mama; Maersterpaed 8, 9081 AK Lekkum (Leeuwarden)
Tijd: 14 -17 uur
Bijdrage: €33 (incl. water, kruidenthee en zoets)

Aanmelden & meer informatie:

E: reino@nunqui.com,
T:  06-22 939 642
www.nunqui.com,