Yin Heling – Brenda en Gerard ‘Nietskunner’

Vergroot moeiteloos jouw zelf-genezend-vermogen met stem, beweging, aanraking en energiewerk. Als de Yin in jou als water stroomt, lost alles daarin op.

Door samen te komen creëren we een krachtig veld waarin je vrij kan zijn en ontspant. In deze bijeenkomsten nemen we niets ‘weg’ en helen we niet de ander. Nee, we helen onszelf met elkaar en zien dan vanzelf wat de effecten daarvan zijn.

De kracht van water is de basis van onze ‘Yin Heling’ bijeenkomsten. Door water te eren stroomt haar kracht vloeibaar door ons heen. Deze stroom neemt met zich mee wat ons systeem los kan laten en dat leidt tot heling. Dit betekent ook dat wij of jij niet bepalen wat er los kan komen of geheeld zal worden
 . Nee, dat wordt bepaald door een hogere intelligentie die wij nooit kunnen begrijpen, maar waar we ons wel voor open kunnen stellen.

Yin staat voor stilte, rust en ‘niet doen’. Net als water in een rivier met zachte kracht om alles heen stroomt, zijn onze bijeenkomsten erop gericht om te zijn met dat wat er is, in de rivier van ons lichaam en geest. Dus de steen die in de bedding ligt in de vorm van een fysieke of geestelijke pijn of beperking zal er niet zomaar door verdwijnen. Wel zal de steen liefdevol door het water omarmt worden en daardoor minder scherp en hard aan kunnen gaan voelen. Dit kan je ook zien als acceptatie van jouw gesteldheid en met die acceptatie ontstaat er ontspanning en aanvaarding. Een volgende stap kan zijn dat je gaat ontdekken wat jouw verhouding is tot dat wat jou dwarszit, ofwel waarom juist jij dit meemaakt en niet een ander.

Kwetsbaarheid is het toverwoord en daar staan we bij stil. Kwetsbaar om te mogen zijn wie we zijn. Kwetsbaar om pijn toe te laten. Kwetsbaar om in een groep ons ‘zelf’ te laten zien en horen. Maar ook kwetsbaar omdat we het niet weten.


Over Brenda en Gerard

In onze samenwerking balanceren we met Yin- en Yang energie in een dynamische proces. Hiermee nemen we jou en anderen graag liefdevol mee in een groeiend bewustzijn. Dit is het bewust ‘zijn’ in een nieuw tijdperk waarin wij ons anders gaan verhouden tot ons ‘zelf’, anderen en de wereld om ons heen.

– Meer informatie over Brenda op http://brendapelser.nl/

– Meer informatie over Gerard op https://nietskunner.nl/

 


Yin Heling – Brenda Pelser en Gerard ‘Nietskunner’ Petersen

Maandelijks op de zaterdag
Data: vanaf zaterdag 11 januari 2020
Tijd: 
10:30 – 17:00 uur (inloop vanaf 10:00)
Kosten: De eerste maal kan je deelnemen voor €75. Daarna is de waarde van een dag Yin Heling € 150 (Neem contact met ons op als de prijs een probleem voor je is want je bent altijd welkom)
Inclusief: Biologische, vegetarische lunch 
Aanmelden:  
gerard@nietskunner.nl

Klik hier voor alle informatie over de Yin Heling