Zelfgenezend Vermogen Activeren – met Opstellingen en Dorntherapie

Zelfgenezend vermogen activeren, een workshop met Opstellingen en Dorn Therapie.
Heb jij (chronische) lichamelijke of emotionele/ psychische klachten die je in de weg staan om voluit te leven? Om die dingen te doen die jou doen stralen en tot je recht doen komen? Ervaar je pijn, verdriet, slapeloosheid, onzekerheid, stress of andere beperkingen waar je aan wilt werken? Ben je op zoek naar meer balans, naar je originele blauwdruk, naar wie jij ten diepste wezen bent?

Meld je dan aan voor deze workshop!
Een prachtige samenwerking van Matthijs Anthonissen (Zicht op je Weg) en Richard Jansen (Massagepraktijk)

Het doel
Het doel van deze workshop is de activering en versterking van je zelfgenezend vermogen.
We werken samen met het lichaam, dat het vermogen heeft zichzelf te genezen. Vaak staan we dit  wonderbaarlijk proces zelf in de weg. Tijdens deze workshop gaan we trapsgewijs aan het werk, beginnend op het fysieke vlak, werkend naar de meer subtielere lagen van ons emotionele en psychische welzijn

Een nieuwe houding
Bijna iedereen staat scheef op zijn benen. Dit komt door de last die je meedraagt van (onbewuste) emotionele en psychische trauma’s die hun weerslag hebben op je lichaam. Richard Jansen zal beginnen een van deze uitwerkingen op het lichaam op te heffen. Namelijk het beenlengte verschil. Je zult hierdoor misschien wel voor de eerste keer in je leven gaan ervaren hoe het is om echt rechtop te staan. En nu je recht staat is het veel makkelijker om contact te maken met je eigen kracht, vertrouwen en zekerheid in jezelf. Dit is een gevolg van de juiste houding!

Voelen en loslaten
Vanuit deze nieuwe houding gaan we onder begeleiding van Matthijs Anthonise contact maken met de oorsprong (zogenaamde blokkade) van jou lichamelijke, emotionele/ psychische klacht. Dit doen we met behulp van opstellingen. Je krijgt handreikingen om jouw eigen blokkades ter plekke te voelen, verwerken en los te laten. Hierdoor zullen je klachten zienderogen verminderen of geheel en blijvend verdwijnen.

Er is plaats voor maximaal 4 vraagstellers.

Door:  Matthijs Anthonissen (zicht op je weg) ism Richard Jansen (Massagepraktijk)
Kosten: 
-Vraagsteller € 85 euro
-Representant 20 euro
Opgave bij Matthijs Anthonise via opstellingen@zichtopjeweg.nl.
Meer informatie:
Matthijs Anthonise op www.zichtopjeweg.nl
Richard Janssen op www.facebook.com/Richard.Jansen.Massagepraktijk